„Žalgirio radijas“ girdimas jau penktąją savaitę! 0

Ketvirtąjį savo sezoną šiemet pradėjęs „Žalgirio radijas“ eteryje – jau mėnesį. Po vasaros pertraukos į radijo stoties TAU eterį (102,9 FM arba www.tau.lt) laida sugrįžo neatpažįstamai pasikeitusi: gerokai atjaunėjęs ir pagausėjęs vedėjų kolektyvas, daugybė naujų ir atnaujintų rubrikų, žaidimų ir galimybių Jums aktyviai dalyvauti diskusijose tiesioginiame eteryje.

Be to, „Žalgirio radijo“ nuo šiol galima klausytis ne tik radijo stoties TAU eteryje. Jau kurį laiką laida retransliuojama ir Šiaulių bei Alytaus regionų gyventojams „Saulės radijo“ ir „FM99“ bangomis.

Kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. „Žalgirio radijo“ eteryje su Jumis sveikinasi kas savaitę tarpusavyje besikeičiantys vedėjai Karolis Tiškevičius ir Justinas Liaudinskas. Abu jie – jauni ir entuziastingi abiturientai, išprotėję dėl krepšinio ir meilės Kauno „Žalgiriui“. Jauniesiems laidos vedėjamas tekęs iššūkis, iš tiesų, rimtas, tačiau, tiesioginio eterio patirties iki šiol neturėję vaikinai greitai tobulėja ir vis tvirčiau jaučiasi prie mikrofono.

Nuolatiniai „Žalgirio radijo“ klausytojai jau žino – kiekvieną savaitę jų laukia daug naujos informacijos iš Kauno „Žalgirio“ komandos stovyklos, Eurolygos varžovų apžvalgos, specialistų komentarai, niekur negirdėti interviu, įvairūs reportažai, žaidimai, prognozės, viešos klausytojų diskusijos, galimybė laimėti rėmėjų prizus ir dar daug kitų šaunių dalykų.

Šviežiausia ir pati interaktyviausia naujojo sezono „Žalgirio radijo“ rubrika – „Žalgiris.lt“. Kiekvieną trečiadienį laidos vedėjai Jus kviečia diskutuoti dienos tema ir reikšti savo nuomonę. Tai daryti galite visaip: rašant komentarus „Žalgirio“ interneto svetainėje, dalyvaujant dienos apklausoje arba skambinant į studiją (8-37 35-22-11) tiesioginio eterio metu.

Jau dabar laukiame Jūsų nuomonės ir pastebėjimų apie įsibėgėjantį „Žalgirio radiją“, jo privalumus bei trūkumus. Įžvalgiausius komentarus laidos metu perskaitys vedėjas Karolis Tiškevičius.

Šiandien 17.00 val. nepamirškite įsijungti radijo stoties TAU (102,9 FM arba www.tau.lt) ir aktyviai dalyvaukite diskusijoje.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai