Šviežiausia „Žalgirio radijo“ tema – Kauno „Žalgirio“ Klubas 0

Kaip ir kiekvieną trečiadienį „Žalgirio radijas“, girdimas radijo stoties TAU eteryje (102,9 FM arba www.tau.lt), kviečia Jus aktyviai dalyvauti laidoje, kadangi šįkart interaktyviausioje „Žalgiris.lt“ rubrikoje gvildensime ypač aktualią temą – vakar oficialiai pristatytą Kauno „Žalgirio“ Klubą.

Ar kada nors svajojote apie galimybę svariai prisidėti prie komandos valdymo? Ar norėjote būti pirmas, kuris sužinos svarbiausias „Žalgirio“ naujienas? Galbūt mąstėte apie išskirtinį dėmesį rungtynių metu, tik Jums siūlomas nuolaidas bilietams ar galimybę patekti i žalgiriečių rūbinę? Jei taip, ištikimiausius sirgalius vienijantis Kauno „Žalgirio“ Klubas – kaip tik Tau!

Jau dabar balsuokite oficialioje komandos interneto svetainėje Zalgiris.lt ir išrinkite pačią patraukliausią legendinio žalgiriečio Modesto Paulausko vadovaujamo „Žalgirio“ Klubo nariams teikiamą privilegiją. Šioje naujienoje rašydami komentarus argumentuokite savo pasirinkimą, o pačius išsamiausius, linksmiausius ir įdomiausius komentarus visos laidos metu skaitys „Žalgirio radijo“ vedėjas Justinas Liaudinskas.

Drąsiausi „Žalgirio radijo“ klausytojai galės skambinti į studiją (8-37 35-22-11) ir išdėstyti savo mintis apie šį unikalų projektą girdint visai Lietuvai tiesioginio eterio metu!

Tad šiandien nuo 17.00 val. Radijo TAU Kaune, „Saulės radijo“ Šiauliuose, „FM99“ Alytuje eteryje – išskirtinai įdomi ir intriguojanti diskusija.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai