„Žalgirio“ giraitė laukia dar vieno žalgiriečių pasodinto medelio 0

Tęsdama tradiciją ŪBIG valdoma Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda – 2009 metų BBL taurės laimėtoja – lapkričio 8 d. 12.00 val. naująjį sezoną pažymės dar vienu ąžuoliuku, pasodintu „Žalgirio“ giraitėje prie Kauno McDonald‘s restorano.

„Jau dvylika metų esame ištikimi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai, – sako Virginija Girulska, UAB „Premier Restaurants“ rinkos vadovė. – Šiemet vėl pakvietėme krepšininkus kartu paminėti jau prasidėjusį sportinių kovų etapą. Restorano kolektyvas yra nuoširdus „Žalgirio“ aistruolis. Linkėdami jam skambių pergalių Lietuvos ir tarptautinėse arenose, surengsime įvairių komandos palaikymo, jos vardo garsinimo akcijų. Viena jų – kasmet sodinama „Žalgirio“ giraitė, kuri dabar ir ateityje primins mūsų krepšinio ąžuolų vardus.“

Žvaigždžių alėjoje prie „McDonald‘s“ savo rankų įspaudus yra palikę žymiausi „Žalgirio“ žaidėjai – Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis ir Eurelijus Žukauskas. Restorano lankytojai gali apžiūrėti žaidėjų nuotraukų galeriją, įvairią krepšinio atributiką.

Šios šventės „McDonald‘s“ restorane metu vyks tradicinės žalgiriečių naujokų krikštynos, viktorina, kurios nugalėtojai bus apdovanoti vertingomis dovanomis.

„Mums labai svarbus ištikimo rėmėjo „McDonald‘s“ dėmesys, palaikymas ir supratimas viso sezono metu, o ne tik tuomet, kai taiklūs krepšininkų metimai atneša pergales, – teigia Paulius Motiejūnas, „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius. – Tokia šventė mums primena, kad mes negalime nuvilti savo rėmėjų, kurie „serga“ už krepšinį, buria bei gausina mūsų sirgalių gretas.“

Kaip ir kiekvienais metais „McDonald‘s“ laukia didelio būrio savo lankytojų ir „Žalgirio“ draugų, kad palinkėtų mylimiems sportininkams sėkmės tolimesniame krepšinio kovų ir aistrų sezone.

Komentarai