„Žalgirio“ giraitę papildė M.Begičiaus sodintas medelis (FOTO) 0

Sekmadienį Kauno „McDonald‘s“ restorane netrūko geros nuotaikos, žaidimų bei prizų. Tęsdama tradiciją pas ilgamečius rėmėjus į svečius užsuko ŪBIG valdoma Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda, kaip ir kiekvieną rudenį kartu su gerbėjais sudalyvavusi linksmame renginyje, kuris pasiekė kulminaciją, kai legionierius Mirza Begičius nepabūgo kastuvo ir „Žalgirio“ giraitę papildė dar vienu medeliu.

Nuotraukos iš renginio – Žalgiris.lt foto galerijoje.

Vos atvykę į restoraną krepšininkai, kaip ir priklauso tikriems žalgiriečiams, sočiai pasistiprino. Svečiams pietaujant „McDonald‘s“ simbolis klounas Ronaldas surengė viktoriną aistruoliams, kurie aktyviai atsakinėjo į klausimus apie „Žalgirio“ ekipą bei „McDonald‘s“ istoriją. Teisingai atsakę, žinoma, buvo gausiai apdovanoti.

Jauniausiam gerbėjui, pasipuošusiam „Žalgirio“ šaliku ir teisingai atsakiusiam, kiek šiame sezone „Žalgiris“ turi naujokų, buvo vos septyneri. Jis, kaip ir kiti laimingieji, buvo asmeniškai pasveikintas vieno „Žalgirio“ žaidėjų. Tikriausiai dėl šios priežasties žaidėjų vizito metu nė akimirkai nedingo šypsena nuo lankytojų veidų.

Skambaus juoko sulaukė ir žaidimas, kuriame restorano lankytojai metė iššūkį žalgiriečiams. Uždavinys buvo, atrodytų paprastas, prie puodelio pririštą kamuoliuką kuo daugiau kartų pataikyti į puodelio vidų. Kaip tikri šios srities profesionalai šį kartą lankytojus nurungė ekipos gynėjai Žygimantas Janavičius ir Martynas Pocius. Būtent jie susitiko finale, kur aidint juokui ir plojimams triumfavo Ž.Janavičius. Metų abonementą apsilankymui „McDonald‘s“ restoranuose gavęs krepšininkas nė nedvejojęs šį padovanojo pusfinalyje įveiktam aistruoliui.

Daug juoko ir šypsenų sukėlė šio sezono „Žalgirio“ naujokų priesaika. Krepšininkai prižadėjo nuo šiol visas šventes švęsti „McDonald‘s“ restorane, klausyti trenerių ir kovoti tik dėl pergalių. Dėl šios priesaikos itin patenkintas buvo treneris Gintaras Krapikas, gavęs pažadą, kad naujokai uoliai darbuosis per kiekvieną treniruotę.

Bene svarbiausiu žalgiriečių vizito akcentu tapo renginio pabaiga, kai Marcuso Browno prašymu M.Begičiui teko garbė atlikti šiek tiek juodo darbo – imti kastuvą į rankas bei „Žalgirio“ giraitę prie Kauno „McDonald‘s“ restorano papildyti dar vienu medeliu.

Beje, „Žalgirio“ medelių giraitė nėra vienintelis žalgiriečių palikimas prie šio „McDonald‘s“ restorano. Žvaigždžių alėjoje savo rankų įspaudus yra palikę žymiausi „Žalgirio“ žaidėjai – Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis ir Eurelijus Žukauskas. Restorano lankytojai čia gali apžiūrėti žaidėjų nuotraukų galeriją, įvairią krepšinio atributiką.

Bendrai nuotraukai išsirikiavę „Žalgirio“ vyrai nesugebėjo be nuotykių išsiskirstyti. Ir vėl pasižymėjo bene linksmiausias žalgirietis M.Brownas, kuris pasirūpino, jog M.Begičius taip paprastai ir greitai namo neišvažiuotų, pakeldamas pastarojo mašinos valytuvus ir atidarydamas duris.

Prieš visiems išsiskirstant sportininkai noriai bendravo su aistruoliais, kartu fotografavosi ir dalino autografus, taip daugeliui suteikdami neišdildomus įspūdžius ir sukurdami tikrą šventinę nuotaiką.

Komentarai