„Žalgirio“ Klubo nariai kartu stebėjo Eurolygos mūšį su „Cibona“ (VIDEO) 0

Visai neseniai įsteigto Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai trečiadienį mylimos komandos žaidimą Eurolygoje pirmą kartą kartu stebėjo „Combo“ restorane-klube.„Žalgirio“ ir Kroatijos čempionų Zagrebo „Cibona“ transliaciją Kauno ekipos gerbėjai galėjo sekti neįprastoje kompanijoje. Prie „Žalgirio“ aistruolių būrio prisijungė Klubo prezidentas Modestas Paulauskas ir į Kroatijos sostinę neišvykę žalgiriečiai Povilas Butkevičius, Siim-Sander Vene, Šarūnas Vasiliauskas bei Gvidonas Markevičius.

Apsilankiusieji „Combo“ turėjo puikią progą ne tik išgyventi rungtynių aistras kartu su žalgiriečiais, tačiau ir laimėti įvairių prizų. Per didžiąją pertrauką buvo organizuojamas žaidimas, kuriame aistruoliams teko sėdint mesti į krepšį. Savo varžovą pusfinalyje įveikęs aistruolis finale nurungė ir patį žalgirietį S.Venę. Taip pat vyko ir totalizatorius, kurio nugalėtojai, žinoma, irgi neliko be dovanų.

Nors rungtynių rezultatas gausiai susirinkusios publikos nenudžiugino, krepšinio entuziastai žadėjo būtinai sugrįžti į „Combo“ jau per kitus susitikimus.

Planuojama, kad artimiausiu metu „Žalgirio“ Klubo barai-ambasados duris atvers ir kituose Lietuvos miestuose, kur Klubo nariai ir visi krepšinio mėgėjai galės rinktis per visas „Žalgirio“ Eurolygos išvykos rungtynes ir mačus su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Tiesa, patys žalgiriečiai „Combo“ restorane-klube Kaune nesilankys kiekvieną kartą, nes atidarius barus-ambasadas kituose miestuose krepšininkų vizito galės sulaukti ir šių miestų „Žalgirio“ Klubo nariai.

Video reportaže galite išvysti vaizdus iš rungtynių transliacijos stebėjimo „Combo“ restorane-klube bei išgirsti M.Paulausko, P.Butkevičiaus ir Š.Vasiliausko komentarus.

Komentarai