Kitą savaitę žalgiriečių laukia intriguojančios dvikovos Kauno sporto halėje 0

Ukrainoje siaučiantis kiaulių gripas pakoregavo ne tik Kauno „Žalgirio“ komandos, bet ir aistruolių planus. Lapkričio 18 d. jie kviečiami apsilankyti Kauno sporto halėje, kurioje VTB Vieningosios lygos rungtynėse žalgiriečiai susitiks su Mariupolio „Azovmash“ ekipa.

Kauno sporto halės ir visose bilietai.lt kasose krepšinio mėgėjai taip pat jau gali įsigyti ir mini-abonementus bei atskirus bilietus į mūšius su „Lietuvos rytu“ ir „Fenerbahce Ulker“.

Kaip jau buvo pranešta, dėl Ukrainoje paskelbtos kiaulių gripo epidemijos, lapkričio 18 d. rungtynės tarp „Žalgirio“ ir Mariupolio „Azovmash“ buvo perkeltos į Kauną, todėl „Žalgirio“ aistruoliai turėtų skubiai pasirūpinti bilietais į netikėtai namų rungtynių tvarkaraštyje atsiradusį susitikimą.

Išskirtinai Jums siūlome du skirtingus mini-abonementus – „Intriguojantį“ ir „Čempioną“. Pirmasis suteiks Jums puikią galimybę išvysti rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“ Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), „Fenerbahce Ulker“ Eurolygoje bei Tartu „Rock“ Baltijos krepšinio lygoje (BBL).

Įsigiję mini-abonementą „Čempionas“ galėsite apsilankyti principinėje dvikovoje su Maskvos CSKA VTB Vieningojoje krepšinio lygoje ir Eurolygos mače su Sienos „Montepaschi“.

Į karščiausią Lietuvos krepšinio kovą su Vilniaus „Lietuvos rytu“, kuri Kaune įvyks jau lapkričio 21 d., bei į lapkričio 25 d. susitikimą su „Fenerbahce Ulker“ galite įsigyti ir atskirus bilietus. Kaip parodė patirtis su „Regal FC Barcelona“, bilietais geriausia pasirūpinti iš anksto. Tokiu atveju tikrai neteks sukti galvos kaip patekti į halę, o kartu pavyks išvengti ilgų eilių prie kasos langelio.

Išsamią informaciją apie bilietus į Kauno „Žalgirio“ rungtynes galite rasti Zalgiris.lt interneto svetainės skiltyje „Bilietai“.

Dėmesio – šį sekmadienį BBL rungtynės su Liepojos „Lauvas“ komanda bus žaidžiamos „Žalgirio“ treniruočių centre (Naglio g. 4A), nes sporto halė tuo metu yra užimta. Bilietus galėsite įsigyti „Žalgirio“ treniruočių centre likus valandai iki susitikimo pradžios.

Komentarai