Kolegos iš Katalonijos neabejoja „Žalgirio“ Klubo sėkme (VIDEO) 0

Visai neseniai įsteigtas Kauno „Žalgirio“ garbės Klubas kiekvieną dieną sulaukia naujų narių ir aktyviai plečia savo veiklą. Projekto sėkme neabejoja ir geros kloties „Žalgirio“ Klubui linki kolegos iš Katalonijos. „Regal FC Barcelona“ vadovai neabejoja, jog visai kaip Ispanijoje, Lietuvoje ši idėja taip pat klestės.

Prieš pradėdami realizuoti sumanymą Kauno ekipos vadovai konsultavosi ir patirties sėmėsi būtent iš Barselonos klubo. Šis Ispanijos grandas savo narių gretose turi 165 tūkstančius narių, kurie tapo neatsiejama komandos dalimi. „Regal FC Barcelona“ direktorius Joanas Creusas Eurolygos rungtynių su „Žalgiriu“ metu pats apsilankė sporto halėje ir pripažino, kad „Žalgiriui“ šis projektas turėtų atnešti tik sėkmę.

„Žalgiris“ Lietuvoje nėra vien „Žalgiris“, kaip ir Katalonijoje „Regal FC Barcelona“ nėra vien „Regal FC Barcelona“. Tai yra tradicija visoje šalyje, būtent dėl šių priežasčių „Žalgirio“ Klubas turi didelių perspektyvų. Gerbėjų Klubai buvo sukurti tam, kad aistruoliai išreikštų solidarumą komandai. Svarbiausia, kad visi būtų laimingi“, – kalbėjo J.Creusas.

„Tokiu būdu esi ir komandos narys, ji priklauso ir tau. Neabejoju – „Žalgirio“ garbės Klubui seksis, nes „Žalgiris“ turi tradicijas, fanus ir istoriją. Kauno žmonėms tai daug reiškia. Kaunas – krepšinio miestas, tad viskas klostysis gerai, esu tikras“, – sakė Barselonos klubo krepšinio sekcijos vadovas.

Pabaigoje J.Creusas nepamiršo palinkėti sėkmės: „Linkiu tiek „Žalgiriui“, tiek jo garbės Klubui ko geriausios kloties, didelio palaikymo ir skambių pergalių.“

Komentarai