Trečiadienio „Žalgirio radijo“ tema – žalgiriečiai reklaminėse akcijose 0

„Žalgirio radijas“, girdimas Kaune, Šiauliuose ir Alytuje kiekvieną darbo dieną nuo 17.00 valandos, kaip ir kiekvieną trečiadienį, siūlo būti aktyviems!

Šįkart diskusijų objektas – žalgiriečių dalyvavimas įvairiuose reklaminiuose projektuose. Kaip galvojate, kokia iš to nauda komandai? Pasufleruosime – už reklamą iš rėmėjų gautos pajamos sudaro nemenką klubo biudžeto dalį, turbūt todėl reikėtų džiaugtis kuo dažniau išvystant žalgiriečius reklaminėse akcijose.

Tačiau galbūt manote, kad žaidėjų dalyvavimą reklamų kūrime reikėtų apriboti, nes krepšininko pareiga – treniruotis ir žaisti, o ne atlikinėti pašalinius darbus? O gal atvirkščiai – Jums patinka matyti žalgiriečius, kaip reklaminius Jūsų mėgstamų produktų veidus?

Interaktyviausia „Žalgirio radijo“ rubrika „Žalgiris.lt“ kviečia balsuoti apklausoje bei reikšti mintis apie žalgiriečių dalyvavimą reklamose. Jau dabar, komentuodami šioje naujienoje, galite argumentuoti savo nuomonę, siūlyti idėjas ar kitaip prisidėti prie „Žalgirio radijo“, kadangi išsamiausius, linksmiausius, išradingiausius komentarus tiesioginio eterio metu skaitys radijo balsas Justinas Liaudinskas.

Tad šiandien 17.00 val. radijo „TAU“ Kaune, „Saulės radijo“ Šiauliuose, „FM99“ Alytuje eteryje – įdomi ir intriguojanti diskusija.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai