Studentų bendrabučio languose nušvito viešas meilės prisipažinimas „Žalgiriui“ (FOTO) 0

Raimonda Mikalčiūtė, 15min.lt inf. Erikas Ovčarenko, 15min.lt nuotr.

Kauno studentai myli miesto krepšinio komandą. Patikėti tuo net didžiausius skeptikus turėjo priversti Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) studentai, gyvenantys „Taikos“ bendrabutyje.

Antradienį, minėdami Tarptautinę studentų dieną, jie savo bendrabučio languose „užrašė“ žodį ŽALGIRIS.

Bendrabučio studentus suvienijanti akcija – jau trečioji. Ankstesniais metais didžiausia mieste švieslente tampančio pastato languose buvo nušvitę žodžiai TAIKA (taip Kaune geriausiai žinomas Taikos prospekte esantis VDU bendrabutis) ir STUDENTAI. Šiemet langų mozaikoje buvo galima išskaityti Kauno vyrų krepšinio komandos pavadinimą.

Pasak akcijos rengėjų, šis žodis pasirinktas neatsitiktinai. „Žalgiryje“ žaidžia arba yra žaidęs ne vienas VDU studentas. Be to, daugelis studentų serga už savo miesto komandą“, – sakė „Taikos“ bendrabučio pirmininkas Jonas Gajauskas.

Renginyje apsilankė ir VDU studijuojantys žalgiriečiai Adas Juškevičius ir Žygimantas Janavičius, prie bendrabučio atskubėję iškart po vakarinės treniruotės. Žalgiriečiai komandos vardu pasveikino VDU studentus ir padėkojo jiems už šią gražią akciją.

Nuotraukos iš renginio – 15min.lt foto galerijoje.

Komentarai