„Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynės tikrai įvyks 0

Nors Lietuvoje aktyviai siaučia gripo epidemija, dėl šios priežasties centrinė Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikova šį šeštadienį nebus perkelta ir tikrai įvyks. Kaip ir numatyta, Kauno sporto halėje Lietuvos grandų mūšis tarp „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ prasidės 19.15 val.

Šią savaitę į ligos pinkles buvo patekę net penki žalgiriečiai, tačiau, kaip pripažino „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas, rungtynėse su „Lietuvos rytu“ jau turėtų žaisti pagrindinis vidurio puolėjas Mirza Begičius bei lengvasis krašto puolėjas Siim-Sander Vene. Šie krepšininkai pastaruoju metu negalėjo treniruotis ir rungtyniauti, vartojo vaistus, todėl penktadienio rytinėje treniruotėje dar nesportavo pilna jėga.

„Rytinėje treniruotėje krūvį ribojame ir tiems krepšininkams, kurie daug žaidė trečiadienio susitikime su Ukrainos „Azovmash“ ekipa. Jiems irgi reikėjo atstatyti tiek fizines, tiek emocines jėgas, tačiau vakare jau tikiuosi galėsime dirbti su visais krepšininkais, kuriuos rytoj galėsime panaudoti aikštelėje“, – sakė G.Krapikas, pridūręs, kad šeštadienio rungtynėse tikrai neišvysime vis dar sergančių Povilo Butkevičiaus ir Šarūno Vasiliausko.

Nors jau pasirodė gandų, kad dėl gripo susitikimas su vilniečiais bus perkeltas, tai visiškai neatitinka realybės ir rungtynės prasidės, kaip ir numatyta, šį šeštadienį 19.15 val.

Komentarai