Klubo narių pakuotės jau pasiekė pirmuosius savininkus (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai vis stipriau jaučia narystės privalumus. VTB Vieningosios lygos rungtynių su Ukrainos „Azovmash“ metu aistruolis Mindaugas Kazakevičius tapo pirmuoju gavusiu Klubo nario pakuotę. Dalis pakuočių savininkams bus įteiktos ir šeštadienį prieš Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikovą su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Precedento Lietuvoje neturinčio Kauno „Žalgirio“ Klubo narių gretos šiuo metu sparčiai auga. Norą tapti Klubo nariais jau išreiškė daugiau nei 300 komandos gerbėjų, tačiau su lyg kiekviena diena šis skaičius didėja.

M.Kazakevičius tapo pirmosios pakuotės savininku, jam ji buvo įteikta prieš „Žalgirio“ pergalingą dvikovą su „Azovmash“. Ištikimas „Žalgirio“ aistruolis neslėpė, tai jam buvo nedidelė, tačiau labai maloni staigmena.

„Tapau Klubo nariu tikėdamasis paremti mylimą komandą. Mane labai maloniai nustebino, kad į pakuotę įdėjo kažkokių dovanėlių – šaliką, ženkliuką, Klubo nario kortelę. Kai tik sužinojau apie šį Klubą, nedvejodamas nusprendžiau prisijungti. Turiu daug bendraminčių, mano draugų tarpe yra ne vienas, ne du ir net ne penki Klubo nariai“, – sakė „Žalgirio“ gerbėjas.

Visi pakuočių savininkai automatiškai sulaukia gausybės Klubo partnerių nuolaidų, kurios taikomos pasinaudojus nario kortele.

Šie privalumai – tik maža dalis Klubo nariui suteikiamų galimybių. Svetainėje www.zalgiris.lt yra specialiai Klubo nariams sukurta zona, kurioje nariai balsuoja „Žalgirio“ iškeltais valdymo klausymais, teikia patarimus, bendrauja su žalgiriečiais, spėja rungtynių rezultatus, vertina žaidėjų ir trenerių pasirodymą po kiekvienų varžybų ir mėgaujasi kitoms tik jiems skirtomis privilegijomis.

Komentarai