Kauno „Žalgiris“ turi savo atstovybes kituose Lietuvos miestuose 0

Kauno „Žalgirio“ Klubas kviečia visus krepšinio mėgėjus ir „Žalgirio“ gerbėjus šį trečiadienį savo miestuose kartu stebėti Eurolygos rungtynes su Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komanda. Pirmą kartą savo mieste kartu palaikyti „Žalgirį“ puikią progą turės visi klaipėdiečiai, šiauliečiai, panevėžiečiai bei marijampoliečiai.

Praėjusią savaitę „Žalgiriui“ Eurolygos rungtynėse svečiuojantis Zagrebe visi Kauno „Žalgirio“ fanai ir Klubo nariai rinkosi Kaune, „Combo“ klube. Šį kartą kauniečiai susitikimą galės gyvai stebėti Kauno sporto halėje, tuo tarpu visi krepšinio entuziastai kituose miestuose sirgs už pergales „Žalgirio“ baruose-ambasadose.

Trečiadienį 19.45 val. prasidėsiančią kovą su Stambulo „Fenerbahce Ulker“ tikri „Žalgirio“ aistruoliai stebės:

Klaipėdoje
Honolulu boulingas
Naujojo sodo g. 1
Su Kauno „Žalgirio“ Klubo nario pažymėjimu taikoma 15 % nuolaida patiekalams ir gėrimams, taip pat boulingui.

Šiauliuose
Martini klube
Draugystės pr. 25

Panevėžyje
Arena Pizza
Klaipėdos g. 79C

Marijampolėje
Pizza Jazz
J.Basanavičiaus a. 8

Jau po savaitės, gruodžio 3 dieną vyksiančias rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilerbano „Asvel“ kartu stebės jurbarkiečiai Jurbarko boulinge, Dariaus ir Girėno 85A. Čia Klubo nariams, pateikusiems nario pažymėjimą, taikoma 10 % nuolaida patiekalams ir gėrimams, boulingui ir biliardui. Kauniečiai, kaip jau tapo įprasta, vėl rinksis „Combo“ klube.

Stebėk rungtynes geroje kompanijoje – prisijunk prie tokių kaip tu savo mieste. Gausiausiai užpildytos ambasados-barai jau kitą savaitę, stebint Eurolygos rungtynes tarp „Žalgirio“ bei „Asvel“, sulauks ypatingų svečių – Kauno „Žalgirio“ atstovų.

Komentarai