Pirmieji Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai pajuto pranašumus (VIDEO) 0

Prieš tris savaites pristatytas Kauno „Žalgirio“ Klubas tapo nuolatinių kalbų objektu tarp šios legendinės komandos gerbėjų, o tie, kurie jau spėjo tapti Klubo nariais, jau išbandė tik jiems skirtas naujoves.

Burtų keliu atrinkti laimingieji „Žalgirio“ rungtynes jau stebėjo VIP ložėje, prieš susitikimus linkėjo žalgiriečiams sėkmės, o pertraukos metu bendravo su garbingais asmenimis, tarp kurių buvo ir Lietuvoje viešėjęs Arvydas Sabonis.

Rungtynės su Mariupolio „Azovmash“ komanda tapo įsimenamos dar vienam Klubo nariui – Valentui Pilioniui, kuris tapo pirmuoju Klubo nariu po mačo apsilankiusiu žalgiriečių rūbinėje. Valentas, pirma išklausęs Gintaro Krapiko sveikinimo kalbą ir paspaudęs ranką visiems krepšininkams, sunkiai rado žodžius emocijoms apsakyti.

„Tai yra fantastika, širdis dreba, visas kūnas dreba. Atrodo dirbi su žmonėmis, renginiais ir nėra jokių baimių, o patekus čia yra kažkas tokio nerealaus. Gyvenime taip jaučiuosi pirmą kartą ir galiu pasakyti tik tiek, kad tai yra super. Būtinai reikia ir toliau taip daryti, leisti žmonėms pamatyti viską savo akimis, pasisemti tų neišdildomų įspūdžių“, – su ugnele akyse kalbėjo aistruolis.

V.Pilionis iš pradžių rūbinėje jautėsi kiek nedrąsiai, tačiau vėliau rado bendrą kalbą su krepšininkais, įsiamžino nuotraukose.

Planuojama, jog nuo šiol kiekvienose „Žalgirio“ rungtynėse burtų keliu atrinkti Klubo nariai galės patys įsijausti į krepšininkų vaidmenį ir pajusti tą ypatingą atmosferą, kuri tvyro visada kovingai nusiteikusių žalgiriečių rūbinėje.

Šie privalumai – tik maža dalis Klubo nariui suteikiamų galimybių. Nariai išsiskiria tik jiems skirtais atributais – diplomu, šaliku, ženkleliu, Klubo nario pažymėjimu, kuris suteikia įvairių nuolaidų „Žalgirio“ partnerių paslaugoms ir prekėms (tarp kurių – net 20 % nuolaida bilietams į „Žalgirio“ rungtynes). Svetainėje www.zalgiris.lt yra specialiai Klubo nariams sukurta zona, kurioje nariai balsuoja „Žalgirio“ iškeltais valdymo klausymais, teikia patarimus, bendrauja su žalgiriečiais, spėja rungtynių rezultatus, vertina žaidėjų ir trenerių pasirodymą po kiekvienų varžybų, siunčiasi aukštos kokybės nuotraukomis ir mėgaujasi kitais tik jiems skirtais privalumais.

Komentarai