„Žalgiris“ ir „PZU Lietuva“ rungtynių žiūrovams dalins apsaugines kaukes 0

Lietuvą apėmus gripo epidemijai ir augant visuomenės abejonėms dėl dalyvavimo masiniuose renginiuose, draudimo bendrovė „PZU Lietuva“ ir Kauno „Žalgiris“ siekia sumažinti grėsmę susirgti gripu Kauno sporto halėje. Šįvakar kiekvienas atėjęs į Eurolygos susitikimą tarp Kauno „Žalgirio ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ nemokamai gaus apsauginę veido kaukę.

„Sergame už pergales drauge su visa Lietuva, bet linkime nesirgti gripu,- sako Domas Kregždė, „PZU Lietuva“ krepšinio komandos kapitonas, Vilniaus Žalų centro ekspertas. – Epidemijos padarinius jaučiame daug kur. Štai pirmosios šio sezono Lietuvos draudikų asociacijos čempionato varžybos neįvyko, nes susirgo varžovų komandos nariai. Tikimės, kad ši iniciatyva padės krepšinio aistruoliams nepraleisti itin svarbių rungtynių“.

„Mums ypatingai svarbus „Žalgirio aistruolių palaikymas varžybose namuose. Jaučiamės atsakingi, kad atėję į rungtynes, jie turėtų galimybę išvengti ligos“, – sakė Kauno „Žalgirio“ komunikacijos direktorius Almantas Kiveris.

Rungtynių pradžia Kauno sporto halėje 19.45 val.

Komentarai