„Žalgirio“ Klubo nariai ir toliau sulaukia žadėtų privilegijų (VIDEO) 0

Neseniai startavęs Kauno „Žalgirio“ Klubas apsukų nemažina, o jo nariais nusprendę tapti ekipos gerbėjai ir toliau sulaukia malonių staigmenų bei žadėtų privilegijų. Ypatingas „Žalgirio“ rungtynes tikriausiai visą gyvenimą prisimins vienas pirmųjų Klubo narių Žilvinas Blinstrubas. Jis ne tik lankėsi užkulisiuose ir bendravo su krepšininkais, tačiau rungtynes kartu su Klubo prezidentu Modestu Paulausku stebėjo VIP ložėje.

Ištikimam „Žalgirio“ gerbėjui žinia apie pasitaikiusią progą pasirodė labai netikėta: „Sulaukęs skambučio pagalvojau, jog veikiausiai tai pokštas. Tikrai nesitikėjau ir iš pradžių nelabai patikėjau. Man niekada nesiseka jokiose loterijose, tad likau labai maloniai nustebintas.“

Ž.Blinstrubą prieš rungtynes pasitiko legendinis krepšininkas ir Kauno „Žalgirio“ Klubo prezidentas Modestas Paulauskas. Pabendravęs su juo bei „Žalgirio“ atstovais aistruolis paspaudė rankas žalgiriečiams ir palinkėjo sėkmės kovoje, o pats, lydimas M.Paulausko, nuskubėjo į VIP ložę, kurioje rungtynes stebėjo pirmą kartą gyvenime.

„Tikrai labai patiko. Smagu buvo susitikimą stebėti tokiose puikiose vietose, o ir pašnekovas M.Paulauskas pasirodė tikras profesionalas, puikiai išmanantis krepšinį ir turintis ką pasakyti. Likau sužavėtas“, – nuostabos neslėpė unikalią progą gavęs Klubo narys.

Tuo tarpu pats M.Paulauskas žavėjosi Klubo aktyvumu bei neslėpė, jog ateityje darbo jam tik daugės: „Mane maloniai stebina toks žmonių aktyvumas. Man dažnai skambina net nežinodami numerio, klausia, kaip sekasi, teiraujasi apie Klubą, domisi, kaip galėtų tapti Klubo nariais. Darosi įdomiau gyventi, neabejoju, jog kuo toliau, tuo daugiau darbo turėsiu.“

Komentarai