Trečiadienį „Žalgirio radijas“ ir vėl siūlo būti aktyviems! 0

Trečiadienis – turbūt smagiausios „Žalgirio radijo“ rubrikos „Žalgiris.lt“ diena. Jos metu visi radijo klausytojai kviečiami aktyviai įsijungti į aktualiausias diskusijas, susijusias su visos Lietuvos komanda Kauno „Žalgiriu“.

Kauno Nemuno saloje jau ilgą laiką verda naujųjų ir, ko gero, moderniausių Baltijos šalyse pramogų ir sporto rūmų statybos. Juos valdyti bei investuoti į miesto ir šalies gerovę pasiryžo VšĮ Kauno „Žalgirio“ rėmėjas ir asociacijos „Kauno futbolo ir beisbolo klubas“ konsorciumas, kuris buvo vienintelis kandidatas, išdrįsęs prisiimti įsipareigojimus bei dalyvauti miesto savivaldybės surengtame konkurse.

Šią savaitę visuomenę pasiekė gera žinia – konsorciumo ir savivaldybės derybininkai savo parašais pritarė ilgiau nei tris mėnesius derintam sutarties projektui. Jei šį projektą patvirtins Kauno miesto taryba, tai reikš, kad Kauno „Žalgiris“ galės atsikvėpti, nes norint išlaikyti Eurolygos A lygio licenziją jau nuo kito sezono yra būtina žaisti virš 10 tūkst. žiūrovų galinčioje talpinti arenoje.

Konsorciumas Kauno areną sieks paversti moderniausiais šalyje koncertų ir sporto rūmais. Bus sumontuotos naujausios konstrukcinės technologijos, moderniausios apšvietimo ir įgarsinimo sistemos, slankiojančios scenos, vaizdo kubai ir kiti įrenginiai.

Be to, planuojama, kad naujoje arenoje galėtų vykti 2011 m. FIBA Europos krepšinio čempionato finalas bei atkintamosios varžybos. Daugiafunkciniai sporto ir pramogų rūmai leistų Kauno miestui organizuoti Eurolygos finalinio ketverto varžybas, prisivilioti pajėgiausias NBA komandas sužaisti projekto „NBA Europe Live“ rungtynes.

Iš kitos pusės, naujoji arena padėtų atgaivinti Kauno centrą, privilioti garsiausius muzikos atlikėjus ir padaryti laikinąją sostinę turistų traukos centru.

Todėl šįkart „Žalgirio radijas“ klausytojų klausia: kaip galvojate, kurie Kauno arenos privalumai Jus labiausiai žavi?

Reikškite savo argumentuotą ir išsamią nuomonę šioje naujienoje, o originaliausius, informatyviausius ir šmaikščiausius komentarus visos radijo laidos metu skaitys „Žalgirio radijo“ balsas Justinas Liaudinskas.

Tad šiandien nuo 17 val. radijo „TAU” Kaune, „Saulės radijo” Šiauliuose, „FM99” Alytuje eteryje – ypatingai įdomi ir intriguojanti diskusija.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai