S.Ivanovas: „Esu įsitikinęs, kad kita „Žalgirio” ir CSKA akistata įvyks finale“ (VIDEO) 0

ŪBIG valdomos Kauno „Žalgirio“ ekipos triumfas sekmadienio VTB Vieningosios lygos rungtynėse su Maskvos CSKA abejingų nepaliko, o geros nuotaikos ir gražių žodžių žalgiriečiams po rungtynių negailėjo ir tokie svečiai kaip pirmasis Rusijos vicepremjeras Sergejus Ivanovas.

Vienas įtakingiausių Rusijos žmonių džiaugėsi vizitu Kauno sporto halėje bei dėl jo mėgstamos CSKA komandos nesėkmės pernelyg nesikrimto. Pasak S.Ivanovo, „Žalgiris“ sužaidė puikiai, o kita šių ekipų akistata, pasak jo, įvyks VTB lygos finale.

„Labai džiugu, jog „Žalgirio“ vyrai taip puikiai kovojo ir savimi pasitikėjo.Aš buvau savo vaikinus perspėjęs, kad su „Žalgiriu“ žaisti visada yra sunku. Į rungtynes su CSKA jie išeina kaip į paskutinį mūšį. Tikiuosi ir net esu įsitikinęs, kad sekanti šių komandų akistata įvyks VTB lygos finale. Manau, tam neprieštarautų nei „Žalgirio“, nei CSKA sirgaliai“, – su šypsena veide kalbėjo Rusijos vicepremjeras, rungtynes stebėjęs kartu su „Žalgirio“ savininku Vladimiru Romanovu ir Lietuvos užsienio reikalų ministru Vygaudu Ušacku.

CSKA ekipos vienas lyderių, senbuvis iš Lietuvos Ramūnas Šiškauskas apgailestavo, kad nepavyko susitvarkyti su žalgiriečiais, net žinant jų stipriąsias puses: „Viskas buvo taip, kaip ir tikėjomės, tačiau net žinodami, ko reikia laukti, nesugebėjome išvengti problemų. Jie vėl puikiai kovojo po krepšiais, nesusitvarkėme ir su Marcusu Brownu.“

Kur kas geresnės nuotaikos buvo rungtynių didvyriu tapęs M.Brownas, pirmadienį dar metams pratęsęs sutartį su „Žalgiriu“. Žalgirietis nestokojo geros nuotaikos ir pažėrė jau įprasta tapusią humoro dozę.

„Esmė tame, kad vakar su žmona pasimylėjome internetu, tad mano kojos tapo lengvesnės ir galėjau aukščiau pašokti. O jei rimtai, šiandien pavyko realizuoti baudų metimus, pataikiau kelis tritaškius ir viskas baigėsi labai teigiamai“, – šmaikštavo M.Brownas.

Išsamus pasakojimas apie rungtynes SPORT1 televizijos informacinės laidos „Sportas šiandien“ parengtame reportaže:

Komentarai