Žalgiriečiai vėl vedė VDU į pergalę 0

Centrinėje Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionato dvikovoje dar vieną pergalę iškovojo vieni turnyro favoritų Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkai, po atkaklios kovos įveikę pirmąjį pralaimėjimą patyrusią Kauno technologijos universiteto (KTU) komandą – 81:78 (23:20, 20:21, 17:15, 21:22). Svariai prie penktosios VDU pergalės per šešias rungtynes vėl prisidėjo ir būrys jaunųjų žalgiriečių.

Susitikimas su KTU ekipa žalgiriečių vedamai VDU universiteto komandai susiklostė sunkiau nei buvo galima prognozuoti. Varžovai puikiai šaudė iš įvairių pozicijų ir atsikvėpti neleido nė akimirkai. Pergalę VDU iškovojo tik po itin atkaklios kovos iki pat paskutinių rungtynių sekundžių.

Žalgiriečiai į KTU krepšį sumetė net 68 taškus iš 81. Rezultatyviausiai rungtyniavo įžaidėjas Žygimantas Janavičius, pelnęs 20 taškų  Kitas gynėjas Šarūnas Vasiliauskas prie pergalės prisidėjo 15 taškų bei keturiais perimtais kamuoliais. Ado Juškevičiaus sąskaitoje 13 pelnytų taškų bei trys rezultatyvūs perdavimai. Ne mažiau produktyvūs buvo ir Povilas Butkevičius bei estas Siim-Sander Vene, pelnę atitinkamai po 11 ir 9 taškus bei atkovoję po 8 ir 10 kamuolių.

Komentarai