Abonementų loterijos laimingieji paaiškės jau rungtynėse su „Montepaschi“ 0

Ketvirtadienio Eurolygos rungtynių su Sienos „Montepaschi“ didžiosios pertraukos metu įvyks visų abonementų savininkų ilgai laukta ir jau tradicine tapusi loterija, kurios pagrindinis prizas – kelionė kartu su „Žalgiriu“ į išvykos rungtynes Stambule su „Fenerbahce Ulker“ ekipa.

Laimingasis, kuriam atiteks kelialapis kartu su „Žalgiriu“ vykti į Turkiją, kelionės metu bus ne paprastas turistas, o vienas „Žalgirio“ narių. Abonemento savininkas ne tik keliaus į Stambulą, tačiau bendraus ir gyvens kartu su krepšininkais, lankysis treniruotėse, stebės pasiruošimą rungtynėms, patį susitikimą, maitinsis tame pačiame restorane bei turės puikią progą susipažinti su komandos išvykų kasdienybe savo akimis.

Praėjusiame sezone pagrindinį prizą laimėjęs ir su „Žalgiriu“ Barseloną aplankęs gerbėjas Nerijus Pranckevičius tada po kelionės sunkiai rado žodžius įspūdžiams apsakyti: „Tai – nuostabi patirtis ir neišdildomi įspūdžiai, kurie dar ilgai išliks mano atmintyje. Galimybė pasijausti komandos dalimi, viską iš arti stebėti savo akimis buvo neįtikėtina. Džiaugiuosi, kad turėjau tokią progą.“

Abonementus įsigiję aistruoliai loterijoje taip pat gali laimėti kitus nuostabius prizus: dalyvavimą komandos treniruotėje, Eurolygos kamuolius su visų žalgiriečių parašais, nuotaikingus pietus restorane „McDonald‘s“ su visa komanda; boulingo, biliardo partijas su pasirinktais krepšininkais „Apollo“ boulinge Kauno Akropolyje.

Galimybė apsilankyti žalgiriečių treniruotėje laimingiesiems tikrai netaps pasyviu komandos stebėjimu iš šalies. Jie turės puikią progą ne tik pasikalbėti su žaidėjais, tačiau ir išmėginti jėgas metant į krepšį, įsiamžinti nuotraukose bei apsilankyti rūbinėje.

Įsimintinas akimirkas „Žalgirio“ gerbėjai patirs laimėję kitus prizus, kurie suteiks ne mažiau teigiamų įspūdžių.

Mačo su Sienos „Montepaschi“ pradžia ketvirtadienį 19.45 val. Loterijos laimingieji bus paskelbti vienos rungtynių pertraukėlės metu.

Komentarai