Lengvesnis būdas tapti Klubo nariu užsienyje gyvenantiems gerbėjams! 0

Kauno „Žalgirio“ Klubo nariu užsienyje gyvenantys gerbėjai gali tapti kur kas paprasčiau – tarp atsiskaitymo būdų jau įtraukta galimybė sumokėti Klubo narystės mokestį naudojantis Pay Pal sistema. Nuorodą į Pay Pal sistemos narystės mokesčio ruošinį galite rasti skiltyje „Kaip tapti nariu?“. Tai dar viena naujovė, įdiegta vieno iš Klubo narių siūlymu.

Kauno „Žalgirio“ Klubo, vienijančio legendinės komandos gerbėjus, nariai glaudžiai bendrauja su Kauno „Žalgirio“ vadovais ir žaidėjais elektroninės konferencijos pagalba, teikia savo pasiūlymus, kaip patobulinti veiklą. Geriausiai kitų Klubo narių įvertintos idėjos, esant galimybei, yra įgyvendinamos Kauno „Žalgirio“ darbuotojų ir vadovų.

Pasiūlymas supaprastinti įstojimą į Klubą užsienyje gyvenantiems „Žalgirio“ gerbėjams buvo pateiktas lapkričio 29 dieną ir nuo to laiko sulaukė kelių dešimčių Klubo narių pripažinimo. Šiuo metu Kauno „Žalgirio“ Klube jau yra išeivijoje gyvenančių lietuvių. Tai „Žalgirio“ gerbėjai iš Airijos, Anglijos, Vokietijos ir Kanados. Tikėtina, kad supaprastintas įstojimas į Klubą pritrauks dar daugiau narių, gyvenančių išeivijoje.

Komentarai