Marijampolės ambasada kviečia Eurolygą stebėti kartu su žalgiriečiais 0

Kauno „Žalgirio“ ambasadose ir šį ketvirtadienį visi krepšinio gerbėjai turės puikią progą Eurolygos rungtynes stebėti kartu su bendraminčiais, o į Barseloną neišvykę žalgiriečiai pradžiugins Marijampolės baro-ambasados Pizza Jazz lankytojus.

Kaip įprasta, Kauno „Žalgirio“ Klubas visus neabejingus „Žalgirio“ komandai kviečia ketvirtadienio pavakarę linksmai praleisti kartu, palaikant savo mylimą komandą skirtinguose Lietuvos miestuose. Rungtynių metu ambasadų lankytojų lauks ne tik maloni atmosfera, tačiau ir žaidimai, prizai, bei, žinoma, daug teigiamų emocijų.

Šią savaitę „Žalgirio“ Eurolygoje laukia rimtas iššūkis – Barselonos „Regal FC Barcelona“, kuri patogiai įsitaisiusi A grupės viršūnėje ir jau nebesuka galvos dėl vietos kitame etape. Nors Ispanijos čempionams tai nebus žūtbūtinė kova, nusileisti namuose jie nelinkę niekam, tad kova žada būti itin arši.

Paskutinį kartą į Eurolygos išvykos rungtynes nekeliavę žalgiriečiai lankėsi Jurbarke. Šio miesto ambasada sulaukusi garbingų svečių buvo perpildyta, o aistruolių šypsenos liejosi per kraštus. Rungtynių metu Jurbarko boulingas buvo oficialiai paskelbtas „Žalgirio“ ambasada šiame mieste, o kulminaciją renginys pasiekė, kai buvo oficialiai atidengti marškinėliai, jurbarkiečių pageidavimu pažymėti Martyno Pociaus numeriu.

„Žalgirio“ ambasados ketvirtadienio vakarą kviečia kartu praleisti Kaune, Jurbarke, Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje, Kazlų Rūdoje bei Marijampolėje. Būtent pastarojoje šį kartą svečiuosis žalgiriečiai, kurie kviečia prisijungti visus bei mylimą komandą palaikyti kartu.

Visi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai kviečiami palaikyti mylimą komandą kartu savo miestų ambasadose:

Kaunas. Combo
Adresas
: Raudondvario pl. 107
Įėjimas: nemokamas
Vietų rezervavimas: 8 614 40029

Klaipėda. Honolulu boulingas
Adresas: Naujojo sodo g. 1
Įėjimas: nemokamas
Vietų rezervavimas: 8 46 229999

Šiauliai. Martini klubas
Adresas: Draugystės pr. 25
Įėjimas: nemokamas
Vietų rezervavimas: 8 41 399688

Panevėžys. Pizza Arena
Adresas: Klaipėdos g. 79C
Įėjimas: nemokamas
Vietų rezervavimas: 8 45 444444

Marijampolė. Pizza Jazz
Adresas: J.Basanavičiaus a. 8
Įėjimas: nemokamas
Vietų rezervavimas: 8 343 97777

Kazlų Rūda. SODŽIUS
Adresas: Vytauto g. 15
Įėjimas: nemokamas
Vietų rezervavimas: 8 343 964 42

Jurbarkas. Jurbarko boulingas
Adresas: Dariaus ir Girėno 85A
Įėjimas: nemokamas
Vietų rezervavimas: 8 447 510 85

Stebėk rungtynes geroje kompanijoje – prisijunk prie tokių kaip tu savo mieste. Gausiausiai užpildytos ambasados-barai ir per kitas Eurolygos rungtynes sulauks ypatingų svečių – Kauno „Žalgirio“ atstovų.

SPORT1 televizijos informacinės laidos „Sportas šiandien“ video reportažas iš Žalgirio ambasados Jurbarke, kurioje prieš porą savaičių lankėsi Klubo prezidentas Modestas Paulauskas ir žalgiriečiai Povilas Butkevičius ir Šarūnas Vasiliauskas:


Komentarai