„Žalgirio” kalendorius pristatytas „Champion“ parduotuvėje Kaune (FOTO) 0

„Kauno Akropolio“ antrajame aukšte įsikūrusioje sporto prekių parduotuvėje „Champion“ antradienio pavakarę kartu su žalgiriečiais Mantu Kalniečiu bei Tadu Klimavičiumi buvo sėkmingai pristatytas riboto tiražo 2010 m. Kauno „Žalgirio“ ekipos kalendorius.

Nuotraukas iš pristatymo galite peržiūrėti Žalgiris.lt foto galerijoje.

Visi apsilankę „Champion“ parduotuvėje turėjo puikią progą ne tik pirmieji įsigyti naująjį kalendorių, tačiau ir pabendrauti su atvykusiais krepšininkais, kartu įsiamžinti nuotraukose, paprašyti parašo ar šventinio palinkėjimo bei sudalyvauti žaidime, kurio nugalėtojams atiteko „Žalgirio“ suvenyrai.

Nors šaltą antradienio vakarą žmonių spūstis „Champion“ parduotuvėje nesusidarė, apsilankę liko patenkinti bei skubėjo įsigyti kalendorių, tikindami, jog tai bus puiki dovana ne vien sau, tačiau ir draugams bei pažįstamiems artėjančių švenčių proga.

Visų „Žalgirio“ Klubo narių laukė smagus siurprizas – pateikę Klubo nario pažymėjimą jie 2010 m. kalendorių gavo visiškai nemokamai. Tiesa, nespėję to padaryti gali nesijaudinti bei tai padaryti artimiausiomis dienomis.

Komentarai