Paskutinė „Žalgirio radijo“ laida šiemet – jau šį vakarą! 0

Šventinė pertrauka prasideda ne tik krepšinio aikštelėse. Šiandien 17 val. „Žalgirio radijo“ vedėjas Karolis Tiškevičius paskutinį kartą 2009-aisiais metais sveikinsis su laidos klausytojais. Pačių karščiausių Kauno „Žalgirio“ aistruolių pamėgta laida į radijo imtuvus sugrįš tik po Naujųjų Metų, sausio 4d., pirmadienį.

Atostogauti iškeliaujančio „Žalgirio radijo“ eteryje šiandien, kaip ir kiekvieną trečiadienį, rubrika „Žalgiris.lt“, kurioje pagrindiniais laidos dalyviais ir vėl tapsite Jūs. Tačiau šįsyk aktyviausiems klausytojams neteks dalyvauti įprastinėse aršiose diskusijose, kadangi „Žalgiris.lt“ dienos tema – šventinė Kauno „Žalgirio“ komandos pertrauka.

Ar trumpas atotrūkis nuo krepšinio padės žalgiriečiams atgauti pasitikėjimą savo jėgomis? Galbūt poilsis padidins taip reikalingus fizinių ir psichologinių jėgų resursus? Kaip susiklostys antroji „Žalgirio“ sezono dalis po Naujųjų Metų? Į šiuos ir kitus su dienos tema susijusius klausimus komentarų skiltyje atsakinėti galite jau dabar. Taip pat nepamirškite išreikšti savo nuomonę ir naujausioje laidos apklausoje.

Tradiciškai pačius įdomiausius Jūsų komentarus ir prognozes tiesioginiame radijo stoties TAU (102,9 FM ir www.tau.lt) eteryje Kaune, Šiaulių „Saulės radijo“ (102,5 FM) bei Alytaus „FM99“ bangomis skaitys laidos vedėjas Karolis Tiškevičius. Tad šį vakarą, nuo 17 val. nepamirškite įsijungti „Žalgirio radijo“ ir aktyviai dalyvauti paskutinėje „Žalgiris.lt“ laidoje šiais metais.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai