Žalgiriečiai tapo „Kauno Akropolio“ žurnalo modeliais 0

Prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ išleido pirmąjį šiais metais žurnalo „Akropolis Kaunas Fashion“ numerį, kuriame madas demonstruoja ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Mantas Kalnietis, Marcusas Brownas, Travisas Watsonas, Martynas Pocius, Artūras Milaknis, Tadas Klimavičius, komandos kapitonas Dainius Šalenga bei treneris Gvidonas Markevičius.

Šį kartą žurnalo „Akropolis Kaunas Fashion“ viršelį papuošė garsus kaunietis, vienas iš krepšinio klubo „Žalgiris“ lyderių M.Kalnietis. „Pergalių sukurtas stilius“ – tokia pirmojo 2010 metų „Kauno Akropolio“ stiliaus žurnalo tema.

Legendinės krepšinio komandos „Žalgiris“ kapitonas Dainius Šalenga:  „Daugelį metų kauniečių pasididžiavimu yra mūsų krepšinio klubas. Iš kartos į kartą mes, žalgiriečiai, kovojame už gimtą miestą, siekdami aukščiausių rezultatų.  Todėl, kad Kaunas – geriausias miestas pasaulyje. Malonu, kad vienas gražiausių pasaulyje prekybos ir pramogų centrų taip pat  įsikūrė mūsų mieste. „Kauno Akropolis“ tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi ir mėgstamiausia „Žalgirio“ krepšininkų poilsio vieta. Unikalios „Akropolio“ alėjos, senieji pastatai, susipynę su šiuolaikiniais architektų šedevrais, sukuria  „Kauno Akropolyje“  neįprastai  jaukią  atmosferą“.

„Daug metų žalgiriečiai diktuoja madas krepšinio aikštelėje. Kauniečiai pripratę matyti krepšininkus, vilkinčius sportine apranga. Tačiau kiekvienas jų turi savitą aprangos stilių, kurį pavyko atkurti fotosesijų metu. Įdomu, kad daugelyje parduotuvių žalgiriečius pasitiko kaip pastovius klientus. Pardavėjams net nereikėjo sakyti M.Kalniečio, D.Šalengos, M.Browno dydžių, jie viską žinojo“, – sako „Kauno Akropolio“ valdytojas Vladimiras Kononenka. Pasak jo, žurnale „Kauno Akropolio“ lankytojai ras žalgiriečių autografus.

„Kauno Akropolio“ žurnale „Žalgirio“ krepšininkai dalinasi mintimis apie stilių ir aprangą, pasakoja, kaip renkasi drabužius. „Leidinio stilistė puikiai parinko man drabužius.  Pataikė į dešimtuką. Būtent taip mėgstu rengtis kasdien“, – po fotosesijos sakė „Žalgirio“ legionierius M.Brownas. Puolėjas T.Watsonas pripažino, kad nemėgsta aptemptų, todėl visada renkasi platesnius drabužius. „Atkreipiu dėmesį į detales, aksesuarus.  Spintoje neturiu šimtų kostiumų, bet tai ką vilkiu – aukščiausio lygio“, – sakė „Žalgirio“ krepšininkas. Jo kolega M.Pocius prisiminė, kad pirmasis pirkinys „Kauno Akropolyje“ buvo piniginė: ruda, su žaliomis linijomis.

„Leidinys „Kauno Akropolis Fashion“ susilaukė didelio dėmesio ir aukšto kauniečių įvertinimo. Prekių, patalpintų kataloge, paklausa stipriai išaugo. „Kauno gyventojai visada išsiskyrė savitu stiliumi. Kaunietės visada daug dėmesio skyrė madai. „Kauno Akropolio“ žurnale pristatomos naujausios mūsų prekybos centro parduotuvių kolekcijos, leidinio viršelį visada puoš tik žymūs kauniečiai. Visos nuotraukos  žurnale yra originalios, fotosesijos vykdomos mūsų prekybos centre. Drabužius, avalynę ir aksesuarus atrenka leidinio stilistė“, – sako „Kauno Akropolio“ valdytojas V.Kononenka.  Žurnalas „Akropolis Kaunas Fashion“ yra 48 puslapių, leidžiamas 50 000 egz. tiražu kartą per mėnesį, platinamas nemokamai.

Apie prekybos ir pramogų sostinę „Kauno Akropolis“

Prekybos ir pramogų sostinės „Kauno Akropolis“ bendras plotas sudaro 80.000 kv.m. (bendras statinio plotas su daugiaaukšte automobilių parkavimo aikštele – apie 140.000 kv.m.). „Kauno Akropolyje“ veikia 263 operatoriai – parduotuvės, restoranai ir kavinės, laisvalaikio pramogų teikėjai ir biurai. Tarp nuomininkų yra žinomi prekių ženklai, kaip „Maxima“, „Zara“, „Apranga“, „New Yorker“, „Konplott“, „Valentino ledai“, „Sterntaler“, „Deichmann“, „Pizza Hut“, „KFC“, „S.Oliver“ ir t.t. Prekybos ir pramogų centre taip pat veikia ledo arena, „Apollo“ boulingas ir „Forum Cinemas“ kino centras. 2008 metais Kauno PPC „Akropolis“ operatorių bendra apyvarta pasiekė 743,8 mln. litų.

Apie „Kauno Akropolio“ valdytoją – „Re&Solution Property Management“:

„Re&Solution Property Management“ valdomų objektų plotas sudaro 500,000 kv.m, dirbama su 1,700 nuomininkų ir 90 eksploatacines paslaugas teikiančių įmonių. Pagrindiniai klientai Baltijos šalyse yra stambiausi užsienio investuotojai – „Deka Immobilien“, „Homburg“, „Baltic Property Trust“ ir kt.

Nuo 2009 metų vasario mėn. įmonės akcininke tapo Skandinavijos nekilnojamo turto konsultacijų lyderė „Newsec“. „Re&Solution Property Management“ priklauso „Re&Solution“ įmonių grupei.

Komentarai