Bilietai į VTB lygos finalinį ketvertą – jau prekyboje 0

Sausio 21-22 dienomis Kauno sporto halėje vyks neeilinis krepšinio renginys – VTB lygos finalinis ketvertas, kuriame be Kauno „Žalgirio“ kausis ir tokie klubai kaip Maskvos CSKA, Maskvos srities „Chimki“ bei Kazanės „Unics“. Į šią krepšinio šventę bilietus galima įsigyti jau dabar.

Kauną VTB lygos vadovybė sezono finišui pasirinko neatsitiktinai – atmosfera sporto halėje, sirgalių aktyvumas bei Kauno krepšinio Mekos statusas abejingų nepaliko ir Rusijos krepšinio funkcionierių gretose. Visu tuo lygos vadovai įsitikino gruodžio mėnesį per vizitą Kaune, kuomet „Žalgiris“ grūmėsi su Maskvos CSKA. Tada žalgiriečiai įveikė vienus Europos grandų ir sirgalių padedami dar kartą įrodė, kad Kaunas – krepšinio sostinė.

„Žalgiris“ gausaus aistruolių palaikymo tikisi ir finalinio ketverto metu. Žiūrovai dar kartą galės išvysti Maskvos CSKA žaidimą, tačiau ne ką mažiau krepšinio gerbėjus turėtų dominti pirmą kartą oficialiose varžybose Lietuvą aplankysiantys Maskvos srities „Chimki“ krepšininkai bei ambicingieji Valdemaro Chomičiaus treniruojamos Kazanės „Uniks“ vaikinai. Tikriausiai būtent su pastarąja ekipa sausio 21 d. VTB Vieningosios lygos pusfinalyje ginklus surems „Žalgiris“.

Eurolygos, Europos taurės ir Rusijos čempionate lyderiaujančių komandų gretose netrūksta gerai pažįstamų lietuviškų veidų: CSKA atstovauja ilgametis Lietuvos nacionalinės rinktinės gynėjas Ramūnas Šiškauskas, Kazanės ekipai ne tik vadovauja V.Chomičius, bet joje žaidžia ir Saulius Štombergas, o „Chimki“ ekipoje pirmaisiais smuikais griežia dar praėjusiame sezone „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs Paulius Jankūnas bei Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Robertas Javtokas.

Rezervuoti vietas VTB Vieningosios lygos finaliniame ketverte galima jau dabar. Iki sausio 18 d. „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje ir visose Bilietai.lt kasose bus galima įsigyti bilietus į visas finalinio ketverto varžybas ir taip nemažai sutaupyti. Nuo sausio 19 d. bilietais bus prekiaujama į atskiras pusfinalių ir finalų dienų rungtynes. 2009-2010 m. abonementų savininkai bei „Žalgirio“ Klubo nariai bilietus į VTB Vieningosios lygos finalinį ketvertą galės įsigyti su 50 proc. nuolaida.

Išsamesnę informaciją apie bilietus galite rasti Žalgiris.lt interneto svetainės skiltyje BILIETAI.

Iki susitikimo sausio 21-22 d. Kauno sporto halėje!

Komentarai