„Žalgirio“ aistruolių lyderis sulaukė Kauno miesto vadovų padėkos 0

Pirmosiomis Naujųjų metų dienomis Kauno miesto rotušėje vyko tradicinė padėkos ceremonija, kurioje miesto meras Andrius Kupčinskas simboliškai pagerbė bei apdovanojo 2009 m. gerais bei visuomenei prasmingais darbais nusipelniusius kauniečius. Vienu jų tapo Kauno „Žalgirio“ fanų klubo „Žalioji mirtis“ prezidentas Ričardas Petrauskas.

Kauno miesto vadovai neliko nepastebėję reprezentacinės miesto sporto komandos Kauno „Žalgirio“ aistruolių, kurie ne tik visur ir visada palaiko mylimą ekipą, tačiau savo ištikimybe įkvėpia krepšininkus naujoms kovoms bei prisideda prie miesto garsinimo Lietuvoje ir už jos ribų. Miesto meras, įteikdamas padėką gerbėjų klubo „Žalioji mirtis“ prezidentui R.Petrauskui, taip leido suprasti, jog „Žalgiris“ – daugiau nei komanda.

„Kiekvienas žmogus, kuris rūpinasi savo miesto ir valstybės garbe, vertas didelės pagarbos. Dėkojame Jums už tai, kad subūrėte „Žalgirio“ komandos rėmėjus, kurie palaikė komandą net ir tada, kai jai nesisekė, įkvėpė kovai iki paskutinės sekundės. Linkime neblėstančio patriotizmo, sėkmės „Žalgirio“ komandai ir jos rėmėjams“, – byloja miesto mero A.Kupčinsko pasirašyta padėka.

Komentarai