Akimirkos iš „Žalgirio“ triumfo Stambule (FOTO) 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams ketvirtadienio vakarą Stambule pavyko nutraukti Eurolygos išvykos rungtynių prakeiksmą bei iškovoti kelialapį į kitą varžybų etapą, kuris dar prieš kelias savaites atrodė tarsi tolima svajonė. Vienose svarbiausių sezono rungtynių žalgiriečiai triumfavo rezultatu 76:68.

Akimirkas iš žalgiriečių triumfo Stambule galite peržiūrėti Žalgiris.lt foto galerijoje.

Po rungtynių krepšininkai bei treneriai sunkiai rado žodžius emocijoms apsakyti. Vieni kėlė rankas į viršų, kiti dėkojo Dievui, o treti – tiesiog spinduliavo šypsena. Savo humoro jausmą vėl demonstravo Marcusas Brownas, ne tik apsikabinęs vyriausiąjį trenerį Ramūną Butautą, kuris su „Žalgiriu“ dar nepatyrė pralaimėjimo kartėlio, bet ir linksmindamas aplinkinius šmaikščiomis frazėmis.

Paskutinį kartą svečiuose Eurolygoje „Žalgiris“ buvo laimėjęs prieš du metus. Pergalė Stambule galutinėje A grupės rikiuotėje R.Butauto auklėtiniams leido užimti net trečią poziciją. Iš Turkijos „Žalgiris“ į Lietuvą skris su persėdimu Frankfurte. Vilniaus oro uostą žalgiriečiai penktadienį turėtų pasiekti 13.50 val.

Komentarai