Kauno „Žalgiris“ kviečia į Eurolygos TOP16 žengti kartu 0

Visos Lietuvos komanda – Kauno „Žalgiris“ – kviečia visus komandos gerbėjus prisijungti prie Kauno „Žalgirio“ Klubo ir kartu žengti pergalių keliu.

Kauno „Žalgirio“ Klubas – tai Klubas, vienijantis tuos, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda. Priklausyti Kauno „Žalgirio“ Klubui yra garbė, tuo pačiu privilegija ir įsipareigojimas. Klubo narys tampa komandos dalimi, komandos rėmėju, sulaukia ypatingų pasiūlymų ir dėmesio.

Kauno „Žalgirio“ Klubo narys susitapatina su „Žalgiriu“ gaudamas narystę identifikuojantį nario pažymėjimą, diplomą, Klubo nario ženklelį ir šaliką. Klubo nariui Ūkio bankas dovanoja Maestro Žalgiris mokėjimo kortelę, kuri suteikia įvairių nuolaidų. Nuolaidų suteikia ir Klubo nario pažymėjimas – tai nuolaidos „Žalgirio“ bilietams ir abonementams, PZU draudimui, degalams Vakoil degalinėse, Champion parduotuvėse. Pinigus skaičiuojantiems krepšinio sirgaliams tapti Klubo nariu tikrai nėra nuostolinga – per gaunamas nuolaidas narystės mokestis grįžta.

Tačiau Kauno „Žalgirio“ Klubas – tai kur kas daugiau nei piniginė išraiška. Tai priartėjimas prie mylimo klubo, dėmesys iš „Žalgirio“ atstovų, galimybė bendrauti, spręsti klausimus, teikti siūlymus ir būti išgirstais. Bendravimas vyksta elektroninėje erdvėje – „Žalgirio“ oficialios svetainės dalyje, skirtoje tik Klubo nariams, tačiau tuo neapsiriboja. Klubo nariai kviečiami stebėti rungtynes iš VIP ložės, vaišintis VIP salėse, apsilankyti žalgiriečių rūbinėje ir treniruotėse. Ateityje Klubo nariai sulauks ir daugiau galimybių pabūti su žalgiriečiais ir komandos vadovais.

Kauno „Žalgirio“ Klubo ateities vizija – ypatinga, tikslas – didelis: pritraukti 100 000 narių. Šis tikslas pasiekiamas ne per metus ir net ne per keliolika metų. Barselonos klubui 165 000 narių pavyko pritraukti per 110 metų. Ši Kauno „Žalgirio“ Klubo vizija leistų Klubui valdyti Kauno „Žalgirį“, užtikrinti stabilų komandos biudžetą ir vesti į pergales. Tai būtų komanda, kuria Lietuva didžiuojasi dar labiau.

Tam reikalinga visų JŪSŲ vienybė ir palaikymas. Kviečiame prisijungti prie Kauno „Žalgirio“ Klubo. Kartu mes galime daugiau. Kaip tapti Kauno „Žalgirio“ Klubo nariu sužinosite čia.

Komentarai