Abonementų turėtojai nuo trečiadienio galės atsinaujinti bilietus į „Žalgirio“ rungtynes „Top 16“ etape 0

Jau nuo trečiadienio, sausio 20 d., 12.00 val. visi Kauno „Žalgirio“ 2009/2010 m. abonementų savininkai gali užsitikrinti Eurolygos „Top 16“ kovų stebėjimą Kauno sporto halėje bei taip ne tik sutaupyti, tačiau ir išsaugoti turėtas vietas arenoje. Kitą antradienį, sausio 26 d., startuos mini-abonementų prekyba, o nuo vasario 1 d. visi krepšinio mėgėjai turės puikią progą į lemiamas „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje rungtynes įsigyti atskirus bilietus.

Abonementus į „Top 16“ etapą, kuriame žalgiriečių laukia trys namų mačai, bus galima prasitęsti iki šio pirmadienio vidurnakčio „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje ir septyniose Bilietai.lt kasose:

Miestas

Prekybos vietos pavadinimas

Adresas

Vilnius

Centrinė „Laisvalaikis“ ir BILIETAI LT kasa

Gedimino pr. 9a

Vilnius

Akropolis, tarp parduotuvės „Maxima“ 14-16 kasų

Ozo g. 25

Kaunas

Akropolis, „Super Plius“ paslaugų skyriaus infocentre

Karaliaus Mindaugo pr. 49

Klaipėda

Akropolis, „Vakarų Ekspreso“ paslaugų skyrius (prie pagrindinio įėjimo)

Taikos pr. 61

Klaipėda

Klaipėdos koncertų salė

Šaulių g. 36

Šiauliai

Šiaulių arena

J.Jablonskio g. 16

Panevėžys

Kino teatras „Garsas“

Respublikos g. 40

Abonemento pratęsimas ne tik leis sutaupyti iki 40 proc. atskirų rungtynių bilieto vertės, tačiau ir leis išsaugoti abonemente nurodytą vietą Kauno sporto halėje. Šia galimybe abonementų turėtojai galės naudotis iki vasario 1 dienos, tačiau sausio 26 dieną prasidėjus laisvai prekybai nebegalėsime garantuoti, kad išsaugosite tas pačias vietas Kauno sporto halėje.

Bilietų kaina į atskiras rungtynes išliks tokia pati kaip ir į reguliariojo sezono Eurolygos dvikovas. Tačiau kur kas labiau apsimoka įsigyti mini-abonementą, kurio kaina už tris susitikimus Kauno sporto halėje svyruoja nuo 75 iki 190 litų. Be to, Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai ir abonementų savininkai mini-abonementą galės įsigyti net 25 proc. pigiau.

„Žalgirio“ kasa Kauno sporto halėje dirbs ir šį šeštadienį, sausio 23 d., nuo 11 val. iki 15 val.

Išsamesnę informaciją apie bilietus galima rasti Žalgiris.lt interneto svetainės skiltyje BILIETAI.

Komentarai