M.Delašui sėkmingai atlikta medicininė patikra (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ naujokas  Mario Delašas tapo pilnaverčiu komandos nariu. Antradienį puolėjui iš Kroatijos buvo sėkmingai atliktas medicininis patikrinimas ir debiutuoti vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius jis galės jau VTB Vieningosios lygos pusfinalio susitikime ketvirtadienį su Kazanės „Unics“.

Atlikti medicininiai tyrimai parodė, jog M.Delašas neturi sveikatos problemų bei gali pilnu pajėgumu dirbti aikštelėje. Pats krepšininkas neslėpė noro kuo greičiau žengti ant Kauno sporto halės parketo.

„Pasirinkau „Žalgirį“, nes tai puiki komanda, rungtyniaujanti Eurolygoje bei sudaranti puikias sąlygas tobulėti jauniems žaidėjams. Apie „Žalgirį“ girdėjau daug teigiamų atsiliepimų ir džiaugiuosi padaręs tokį pasirinkimą. Su nekantrumu laukiu, kada pagaliau galėsiu pasirodyti aikštėje“, – kalbėjo ekipos naujokas.

Vienas perspektyviausių savo pozicijos krepšininkų Europoje teigė, jog jam didelė garbė atstovauti „Žalgiriui“ bei žadėjo aikštelėje atiduoti visas jėgas.

„Darysiu viską, kiek leis mano jėgos, kad pasiektume kuo daugiau pergalių. Man didelė garbė būti „Žalgirio“ dalimi, stengsiuosi nenuvilti nei trenerių, nei gerbėjų. Kiekvienose rungtynėse reikia eiti į aikštę bei kautis tik dėl pergalės“, – pridūrė kroatas.

Komentarai