„Žalgirio radijas“: NBA – įspūdingas krepšinio spektaklis ar primityvus cirkas? 0

Kaip ir kiekvieną darbo dieną nuo 17.00 iki 18.00 val. krepšinio aistruolių dėmesį radijo bangomis šiandien vėl prikaustys „Žalgirio radijas“. Laidą, skirtą visiems Kauno „Žalgirio“ aistruoliams, klausytis galima ne tik radijo imtuvais, bet ir internete: www.tau.lt. Be to, nespėjusiems išklausyti laidos, jos įrašą, iškart po tiesioginio eterio, galima rasti čia: www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/

Nuo šiol „Žalgirio radijas“ klausytojams siūlo dar daugiau pokalbių su krepšinio pasaulio žmonėmis. Kiekvieną vakarą laidoje Jūsų laukia iš anksto paruošti interviu, svečiai studijoje bei skambučiai tiesioginiame eteryje garsiausiems krepšinio pasaulio veikėjams bei Kauno „Žalgirio“ atstovams. Pastariesiems klausimus užduoti galės ir visi norintys tai padaryti klausytojai.

Visai kaip ir šio vakaro „Žalgirio radijo“ rubrikos „Žalgiris.lt“ dalyviai, kurie jau dabar komentarų skiltyje gali išsakyti savo nuomonę dienos tema: NBA – įspūdingas krepšinio spektaklis ar primityvus cirkas? Visuomenėje išsiskiria būtent šie radikaliausi požiūriai į stipriausia krepšinio lyga tituluojamą NBA. Ar domitės šiuo čempionatu? Ar jus žavi amerikietiškas krepšinis ir garsiausi Nacionalinės krepšinio asociacijos krepšininkai? O galbūt manote, jog NBA paremtas tik verslo ir reklamos idėjomis ir krepšinis čia viso labo antraeilis dalykas? Ar galima sakyti, jog visos šios lygos žvaigždės labiau rūpinasi savo asmeniniais rezultatais, o ne komandos sėkme? Į šiuos bei kitus, su dienos tema susijusius klausimus, Jūsų nuomonės laukiame jau dabar. Išsakyti savo poziciją kviečiame ir dienos apklausoje.

Šiandien laidoje taip pat viešės žurnalistas Vytautas Mikaitis, neseniai lankęsis NBA lygos rungtynėse. Žurnalistas papasakos savo įspūdžius, išsakys savo požiūrį šio vakaro tema ir atsakys į Jums labiausiai rūpimus klausimus, kuriuos taip pat galite užduoti jau dabar!

Be to „Žalgirio radiją“ nuo šiol pristato įrankių gamintojas „BOSCH“, kuris visiems klausytojams siūlo laimėti įspūdingus prizus, dalyvaujant naujausiame laidos žaidime. Norint laimėti rėmėjo įsteigtą prizą reikės ne tik „prasimušti“ į penktadienio savaitės finalą, bet ir pademonstruoti savo žinias tiek krepšinio, tiek ir „BOSCH“ srityse, teisingai atsakant į laidos vedėjo Karolio Tiškevičiaus užduodamus klausimus.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai