P.Jankūnas finale nori susitikti su „Žalgiriu“ 0

„BasketNews.lt“ inf.

Visos Vieningosios lygos (VTB) finalinio ketverto komandos savo sudėtyje turi mažų mažiausiai vieną lietuvį. Vienas tokių yra Maskvos srities „Chimki“ puolėjas Paulius Jankūnas, kuris jau šį vakarą pusfinalio rungtynėse susigrums su Maskvos CSKA aukštaūgiais.

„Malonu sugrįžti į gimtąją žemę“, – į Kauną su komanda atskridęs kalbėjo P.Jankūnas. – Nors esu kaunietis, nebuvau savo mieste labai seniai. Smagu, kad šiandien į rungtynes manęs ateis palaikyti visa šeima ir draugai“.

„Iš pradžių sužinojęs nepatikėjau, jog finalinis ketvertas vyks Kaune. Tačiau kai tai buvo patvirtina oficialiai, labai apsidžiaugiau. Be galo smagu sugrįžti, manęs jau laukia visi artimieji ir draugai“, – džiūgavo P.Jankūnas.

Krepšininkas įsitikinęs, kad Kauno sporto halėje susirinkę žiūrovai turėtų palaikyti „Chimki“, o ne Maskvos CSKA komandą.

„Manau, kad dauguma žiūrovų sirgs už „Chimki“, kadangi be manęs Maskvos srities ekipoje žaidžia dar vienas lietuvis Robertas Javtokas. Tuo tarpu CSKA turi tik vieną mūsų tautietį Ramūną Šiškauską“, – svarstė buvęs ilgametis žalgirietis.

Paklaustas apie buvusios komandos galimybes, lietuvis žodžių kišenėje neieškojo.

„Nerimauju dėl „Žalgirio“, bet tikiuosi mums pavyks susitikti finale“, – Kauno ekipos pergalės prieš Kazanės „Uniks“ tikisi P.Jankūnas.

Komentarai