M.Pocius pateko į simbolinį VTB lygos finalo ketverto penketą 0

Po finalinių VTB Vieningosios lygos rungtynių, kuriose Maskvos CSKA palaužė Kazanės „Unics“ (66:55) pasipriešinimą, įvyko iškilminga apdovanojimų ceremonija bei buvo paskelbti naudingiausi krepšininkai. Į simbolinį finalo ketverto penketą pateko ir kovoje dėl trečiosios vietos į pergalę „Žalgirį“ atvedęs Martynas Pocius.

Be „Žalgirio“ gynėjo į geriausiųjų penketuką taip pat pateko „Unics“ snaiperis Marko Popovičius, nemažo dėmesio dėl savo pavardės sulaukęs CSKA talentas Aleksandras Kaunas, „Chimki“ žaidimo „motoras“ Vitalijus Fridzonas bei Valdemaro Chomičiaus treniruojamos Kazanės „Unics“ lyderis  Machey‘us Lampe.

Absoliučiai naudingiausiu finalo ketverto žaidėju buvo išrinktas CSKA įžaidėjas Johnas Robertas Holdenas, kuriam ranka nedrebėjo nei pusfinalyje kovojant su „Chimki“, nei finale su „Unics“.

„Žalgirio“ atstovas simboliniame penkete Martynas Pocius pusfinalyje į „Unics“ krepšį įmetė dešimt taškų, tuo tarpu mažajame finale tiesiog užmėtė „Chimki“. Per 20 ant parketo praleistų minučių jis realizavo visus penkis tolimus metimus, keturis dvitaškius iš septynių bei surinko net 26 taškus.

Komentarai