Į Gdynę „Žalgiris“ išvyko be traumuotų T.Klimavičiaus ir T.Watsono 0

Alfa.lt

Kauno „Žalgiris“ pirmosiose Eurolygos TOP 16 etapo rungtynėse susidurs su ypač rimtomis problemomis. Dėl traumų ir sveikatos problemų komandai negalės padėti net du pagrindinės sudėties puolėjai.

Travisas Watsonas, kuris prieš dvi savaites susižeidė paskutiniame Eurolygos reguliaraus sezono mače, vis dar gydosi paskutinėmis rungtynių minutėmis patirtą čiurnos traumą. Nors reabilitacija vyksta gana sėkmingai, čiurna gyja lėtai.

Tuo tarpu susižeidusį komandos draugą sėkmingai keitęs Tadas Klimavičius taip pat bus priverstas praleisti rungtynes su Tomo Pačėso vadovaujamais Gdynės „Asseco Prokom“ krepšininkais. Šią savaitę puolėjui buvo operuojamas pūlinys, toliau jis gydosi antibiotikais. Nors iki paskutinės dienos komandos treneris dar tikėjosi, kad T.Klimavičius išbėgs į aikštelė, šiandien „Žalgiris“ išvyko į Gdynę be jo.

Negano to, „Žalgiriui“ rungtynėse Lenkijoje greičiausiai negalės padėti ir Povilas Butkevičius, kuris LKL rungtynėse su Vilniaus „Sakalais“ pasitempė nugarą.

Komanda šiandien lėktuvu išvyko į Gdynę, kur ketvirtadienį žais pirmąsias rungtynes TOP 16 etape. Įdomu tai, kad į Lenkiją komanda skrido itin mažu lėktuvu, o tai sukėlė ne pačias maloniausias emocijas komandos legionieriui Marcusui Brownui. Amerikietis juokaudamas teigė, kad jį supykins dar prieš įlipant į lėktuvą.

Komentarai