M.Brownas: „Eilinį kartą rinkimuose pirmauja gražiausias krepšinį žaidžiantis žmogus“ 0

„LKL Fastum Žvaigždžių dienos 2010“ rinkimuose pirmaujantis ir gero humoro jausmo nestokojantis žalgirietis Marcusas Brownas pripažino, kad balsavimo rezultatai jo visai nestebina.

– Ar tikėjote, jog esate taip mylimas ir toks populiarus tarp visų LKL krepšinio mėgėjų?, – lkl.lt paklausė M.Browno.  
Eilinį kartą rinkimuose pirmauja gražiausias LKL ir visoje Europoje krepšinį žaidžiantis žmogus, todėl tokie rezultatai manęs nestebina. Noriu padėkoti visoms damoms, atiduodančioms už mane balsus, nes tikiu, kad tik jų dėka pirmauju. Dėkoju ir vyrukams, kurie supranta kas yra kas krepšinyje.

– Už kokius LKL krepšininkus jūs atiduotumėte savo balsą?
Žinau, kad Lietuvoje žvaigždžių dienos rungtynėse žaidžia jaunieji „Ereliai“ ir patyrę „Vilkai“. Jei rinkčiausi iš jaunimo, žinoma, kad balsą atiduočiau už save. Esu jaunas, gražus ir energingas. Iš vyresnių krepšininkų tektų balsuoti už Mantą Kalnietį. Man atvykus žaisti į Lietuvą, jis jau buvo veteranas ir dabar dar toliau rungtyniauja. Už savo įspūdingos ilgametės karjeros pasiekimus jis nusipelno vietos žvaigždžių rinktinėje.

– Ar krepšininkams, jūsų nuomone, yra smagu sudalyvauti tokio tipo šventėse? Kodėl?
– Tai priklauso nuo kiekvieno žaidėjo. Aš esu dėkingas gerbėjams, kurie yra dėkingi man už mano atliekamą darbą aikštelėje. Todėl dalyvaudamas žvaigždžių dienos rungtynėse atsidėkoju aistruoliams už jų palaikymą. Toks pasiekimas (išrinkimas į žvaigždžių rungtynes – red.) yra įvertinimas ne tik žaidėjui, bet ir komandai, kurioje jis rungtyniauja.

Linkiu Lietuvos krepšinio gerbėjams ir toliau taip aktyviai balsuoti renkant „Erelių“ ir „Vilkų“ komandų startinius penketus bei būtinai apsilankyti LKL „Žvaigždžių dienos“ renginyje Panevėžyje!

Komentarai