Klubo nariai ir toliau sulaukia malonių staigmenų (VIDEO) 0

Prieš kelis mėnesius įkurtas Kauno „Žalgirio“ Klubas ir toliau sėkmingai gyvuoja, o jo nariai sulaukia žadėtų siurprizų. Loterijos būdu atrinkti trys Klubo nariai ne tik turėjo puikią progą gyvai stebėti žalgiriečių treniruotę, tačiau susipažino su komandos virtuve bei bendravo su krepšininkais.

Martynas Mačikūnas, Gintautas Jančiauskas bei Arvydas Stankevičius vienbalsiai tvirtino, jog nesitikėjo tokios dovanos, tačiau liko labai maloniai nustebinti.

Klubo nariai „Žalgirio“ treniruočių centre stebėjo kaip krepšininkai pluša treniruotėje vadovaujami Ramūno Butauto, apsilankė treniruoklių salėje, rūbinėje ir kitose patalpose, taip pat įsiamžino bendrose nuotraukose su Dainiumi Šalenga, Marcusu Brownu ar Travisu Watsonu.

„Labai nudžiugino tokia galimybė. Kai sulaukiau skambučio – nepatikėjau, perskambinau, pasitikslinau. Iš pradžių kiek pasimečiau, tačiau vėliau pasigyriau ir draugams“, – su šypsena veide kalbėjo „Žalgirio“ nariu nusprendęs tapti M.Mačikūnas.

Jam antrino ir G.Jančiauskas: „Buvo tikrai labai smagu. Nustebino tokia galimybė, nes tikrai nesitikėjau.“ Kiek daugiau apie vizitą „Žalgirio“ treniruočių centre papasakojo A.Stankevičius, kuriam didžiausią įspūdį paliko pats treniruotės procesas. „Manau, kad galimybė susipažinti su komandos virtuve – kiekvieno tikro komandos aistruolio svajonė. Sužinojau daug naujo – visos mažos smulkmenos susideda į bendrą paveikslą. Čia apsilankius pamatai viską savo akimis, pajauti, kuo žmonės kvėpuoja kiekvieną dieną.“

Komentarai