Šiandien „Žalgirio radijo“ laidos svečias – Kęstutis Pilipauskas 0

Šį vakarą 17.00-18.00 val. Kauno radijo stoties TAU (102,9 FM arba www.tau.lt) ir Alytaus „FM99“ eteryje Jūsų dėmesio ir vėl tikisi „Žalgirio radijas“ ir interaktyviausia laidos rubrika „Žalgiris.lt“.

Kaip įprasta, „Žalgirio radijo“ studijoje laidos vedėjas Karolis Tiškevičius ir vėl sulauks svečio. Šį kartą juo taps Lietuvos krepšinio teisėjų asociacijos (LKTeA) prezidentas Kęstutis Pilipauskas, tituluojamas vienu geriausių šalies arbitrų.

Antrąją vietą 2009 metų geriausių Lietuvos krepšinio teisėjų rinkimuose užėmęs kaunietis atsakys ne tik į laidos vedėjo, bet ir į Jūsų pateikiamus klausimus. Laidoje nemažai dėmesio bus skiriama ir vakar Lietuvos krepšinio federacijos vykdomojo komiteto posėdyje priimtoms ir dar šiemet įsigaliosiančioms krepšinio taisyklių korekcijoms.

Temos komentarų skiltyje šios dienos „Žalgirio radijo“ svečio jau dabar galite teirautis to, kas Jus labiausiai domina, kalbant apie teisėjų darbą ir K.Pilipausko asmeninę patirtį. Išsakyti savo nuomonę kviečiame ir dienos apklausoje.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai