„Žalgirio“ Klubo gretose – ypatinga šeima (VIDEO) 0

Vis besiplečiantis Kauno „Žalgirio“ Klubas gali pasigirti savo gretose turįs ir gana unikalių aistruolių. Už legendinę Lietuvos komandą jau ilgą laiką serga, o dabar ir savo narystėmis nusprendė prisidėti Snarskių šeimyna. „Žalgirio“ Klubo nariais tapo net keturių skirtingų kartų atstovai.

„Žalgirį“ ne pirmus metus aistringai palaiko prosenelis Vytautas su žmona Birute, senelis Algirdas su broliu Kęstučiu, sūnūs Mindaugas ir Mantas bei anūkas Žygimantas.

Komandą ir džiaugsmuose, ir nesėkmėse palaikanti šeimyna džiaugiasi galimybe būti „Žalgirio“ dalimi, o A.Snarskis mano, kad apie „Žalgirį“ vaikai turėtų žinoti jau nuo darželio laikų: „Mano asmenine nuomone, „Žalgirio“ Klubas yra visos Lietuvos vertybė. Jau nuo vaikų darželio vaikai turėtų žinoti kas yra „Žalgiris“ – tiek iš sporto, tiek iš istorinės perspektyvos.“

Jam antrino Mindaugas, teigiantis, jog tai – puiki galimybė padėti komandai bei patiems įgyti tam tikrų privilegijų: „Džiaugiuosi tokia proga. Jei kas dešimtas „Žalgirio“ aistruolis taptų Klubo nariu komanda biudžetu niekuo nenusileistu didiesiems Europos klubams. Esu optimistas, tikiu, kad tai gali tapti realybe, tereikia noro. „Žalgirį“ palaikome jau ilgai, gal ne visada pavyksta rungtynes stebėti kartu, tačiau kai yra galimybė – jos nepraleidžiame.“

Jauniausieji Snarskių šeimynos atstovai Mantas ir Žygimantas pritarė vyresniųjų išsakytai nuomonei bei pridūrė, jog itin jaudinasi dėl „Žalgirio“. „Labai domiuosi krepšiniu, nepraleidžiu nei vienų rungtynių. Visi labai mylime šią komandą ir palaikome ją ne vien tada, kai sekasi gerai“, – prieš kameras kalbėjo Mantas.

Komentarai