„Žalgirio radijas“: Išrinkite linksmiausią „Žalgirio“ nuotrauką 0

Kaip ir kiekvieną trečiadienį, „Žalgirio radijas“ siūlo būti aktyviems. Šįkart klausytojų laukia netradicinis rubrikos „Žalgiris.lt“ formatas – siūlome balsuoti už, Jūsų nuomone, linksmiausią „Žalgirio“ nuotrauką.

Svetainės lankytojų teismui pateikiame 6 nuotraukas iš Kauno „Žalgirio“ rungtynių. Visos jos – savaip išskirtinės. Atkreipkite dėmesį ne tik į pirmame plane esančius įvykius, bet ir į tai, kas sunkiai pastebima – taip išrinksime nuotaikingiausią nuotrauką.

Savo pasirinkimo nepamirškite argumentuoti šioje naujienoje, o įdomiausius komentarus ir apklausos rezultatus visos laidos metu apžvelgs vedėjas Justinas Liaudinskas.

Taip pat „Žalgirio radijas“ sulauks ir netradicinio pašnekovo. Laidos eteryje bendrausime su „Fotodiena.lt“ fotografu Robertu Dačkumi. Tai – žmogus, kuris jau ne vienus metus fiksuoja krepšinio rungtynių akimirkas, o šį sezoną tapo Kauno „Žalgirio“ oficialiu fotografu.

Taigi, nuo 17 iki 18 val. radijo stoties TAU (102,9 FM ir www.tau.lt) bei Alytaus „FM99“ bangomis visų klausytojų laukia linksma ir netradicinė diskusija.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

NUOTRAUKA Nr. 1
Nuotrauka Nr1

NUOTRAUKA Nr. 2
Nuotrauka Nr2

NUOTRAUKA Nr. 3
Nuotrauka Nr3

NUOTRAUKA Nr. 4
Nuotrauka Nr4

NUOTRAUKA Nr. 5
Nuotrauka Nr5

NUOTRAUKA Nr. 6
Nuotrauka Nr6

Komentarai