Šiandien „Žalgirio radijas“ bus girdimas jau šimtąjį kartą šį sezoną! 0

Šį vakarą nuo 17.00 val. „Žalgirio radijo“ laidos garsai eteryje nuskambės jau 100-ąjį kartą šį sezoną. Trečiadienio laidos rubrikoje „Žalgiris.lt“ jau dabar laukiame Jūsų nuomonės apie ketvirtąjį savo sezoną prieš kelis mėnesius pradėjusį „Žalgirio radiją“.

Kasmet laida į radijo imtuvus sugrįžta pasikeitusi. Per ganėtinai trumpą savo istoriją „Žalgirio radijas“ turėjo jau penkis vedėjus: Tadą Širvinską, Mindaugą Rainį, Vytautą Mikaitį ir dabartinį vedėjų tandemą – Karolį Tiškevičių bei Justiną Liaudinską. Šiemet radijo laida apie Kauno „Žalgirio“ ir krepšinio aktualijas į eterį sugrįžo bene ryškiausiai pasikeitusi: laidos repertuarą papildė daug naujų rubrikų, kiekvieną dieną tiesiogiai kalbinami vis kiti krepšinio pasaulio atstovai, grojama žalgiriečių mėgstama muzika ir kita.

Be to, „Žalgirio radijo“ šį sezoną galima klausytis ne tik radijo stoties TAU  eteryje (102,9 FM arba www.tau.lt) ar atsivertus laidų archyvą „Žalgiris.lt“ interneto svetainėje. Laida retransliuojama ir Alytaus regiono gyventojams „FM99“ bangomis, o nuo kitos savaitės „Žalgirio radijas“ bus girdimas ir Panevėžyje per „Aukštaitijos radiją“.

Kas Jums labiausiai patiko naujojo sezono „Žalgirio radijo“ laidoje? Ar šio sezono laida pranoksta ankščiau vykusias? Kas nustebino teigiamai, o kas vis dėlto privertė nusivilti? Kokios laidos naujovės Jums pasirodė pačios priimtinausios ir ko, Jūsų manymu, šiai laidai vis dar stinga? Kaip vertinate jaunųjų laidos vedėjų, Karolio ir Justino, darbą?

Apie „Žalgirio radiją“, jo istoriją ir pasikeitimus šiandien įspūdžiais pasidalins buvę laidų vedėjai. Laidoje taip pat kalbės ir pirmadienį 70-ies metų jubiliejų šventęs legendinis žalgirietis Henrikas Giedraitis.

Tad šiandien kviečiame kartu padiskutuoti apie patį „Žalgirio radiją“, jo privalumus bei trūkumus. Įžvalgiausius komentarus laidos metu perskaitys vedėjas Karolis Tiškevičius.

Ir tai dar ne viskas! Šimtosios šio sezono laidos proga „Žalgirio radijas“ aktyviausiems klausytojams, išdrįsusiems paskambinti į laidą tiesioginio eterio metu ir atsakiusiems į klausimą apie „Žalgirį“, padovanos du bilietus į rytojaus žalgiriečių rungtynes su Malagos „Unicaja“.

17.00 val. nepamirškite ir vėl įsijungti radijo stoties TAU (102,9 FM arba www.tau.lt) ar Alytaus „FM99” ir energingai dalyvaukite diskusijoje.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai