„Žalgirio radijo“ laidoje lankysis krepšinio veteranas Anatolijus Čupkovas 0

Šiandien „Žalgirio radijo“ studijoje viešės dar vienas krepšinio sirgaliams puikiai pažįstamas žmogus – nusipelnęs Lietuvos rinktinės ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Anatolijus Čupkovas. Jau dabar kviečiame dalyvauti trečiadienio laidos rubrikoje „Žalgiris.lt“ ir pateikti klausimus dienos svečiui bei išsakyti savo nuomonę dienos apklausoje.

Praeityje garsus krepšininkas, o dabar Lietuvos krepšinio veteranų lygos viceprezidentas A.Čupkovas laidoje kalbės apie 2012-aisiais metais Lietuvoje vyksiantį Europos krepšinio veteranų čempionatą, prisimins pačius įsimintiniausius savo karjeros etapus bei kartu su visais klausytojais diskutuos apie artimiausias Kauno „Žalgirio“ rungtynes bei atsakys į daugelį šios temos komentarų skiltyje užduodamų klausimų. Legendinis žalgirietis „Žalgirio radijo“ eteryje atvirai papasakos ir apie pačius kurioziškiausius nutikimus rungtyniaujant septintojo dešimtmečio Kauno „Žalgiryje“.

Ir tai dar ne viskas! Šį vakarą laidos vedėjas Karolis Tiškevičius aktyviausiems klausytojams, išdrįsusiems paskambinti į laidą tiesioginio eterio metu ir sudalyvauti atvirame pokalbyje, padovanos du bilietus į vakaro Eurolygos rungtynes Kauno sporto halėje su Gdynės „Assecco Prokom“.

Šiandien nuo 17.00 val. ir vėl nepamirškite įsijungti radijo stoties TAU (102,9 FM arba www.tau.lt) ar Alytaus „FM99” ir aktyviai dalyvauti pokalbyje su legendiniu Anatolijumi Čupkovu.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai