A.Drungilas – naudingiausias NKL Žvaigždžių rungtynių žaidėjas 0

Šeštadienį Pakruojyje įvyko daugelio krepšinio mėgėjų ilgai laukta krepšinio šventė – Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) Žvaigždžių diena. Šiame renginyje dalyvavo ir trys Kauno „Žalgirio-Sabonio“ mokyklos krepšininkai, o Adomas Drungilas buvo išrinktas naudingiausiu Žvaigždžių rungtynių žaidėju.

Be renginio pagrindiniu akcentu tapusios dvikovos tarp „Rytų“ ir „Vakarų“ ekipų, taip pat vyko „Snaiperio“ bei „Oro karaliaus“ konkursai. Jauniesiems žalgiriečiams tolimų metimų varžybose atstovavo taikliarankis Arūnas Sakalauskas. Jis pirmame etape surinko 14 taškų ir tuo savo pasirodymą baigė. Finale džiaugėsi 20 taškų surinkęs ir vienu tašku savo oponentą aplenkęs patyręs 38 metų krepšininkas Alidas Žukauskas iš Šilutės „Šilutės“.

Ne ką mažesnio aistruolių susidomėjimo sulaukė „Oro karaliaus“ konkursas. „Žalgirio-Sabonio“ mokyklos garbę šį kartą gynė atletiškasis A.Drungilas. Pirmame etape gerbėjus gražiais dėjimais džiuginęs žalgirietis surinko 72 taškus bei pateko į kitą etapą. Deja, jam šiek tiek pritrūko ir į finalą prasibrauti nepavyko. Naujuoju „Oro karaliumi“ tapo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ atstovas Žilvinas Petraitis.

Kaip ir buvo galima tikėtis, įdomiausia Žvaigždžių dienos dalimi tapo rungtynės tarp sirgalių išrinktų „Rytų“ ir „Vakarų“ komandų. „Rytų“ ekipos gretose kovėsi net du jaunieji žalgiriečiai – jau minėtas A.Drungilas bei sparčiai tobulėjantis Tauras Jogėla.

Po itin atkaklios kovos triumfavo „Rytai“ 57:56, o naudingiausio žaidėjo titulas pelnytai atiteko A.Drungilui, kuris su 13 taškų ne tik buvo rezultatyviausias žaidėjas, tačiau ir efektingais dėjimais sulaukė daugiausia žiūrovų ovacijų. Jo sąskaitoje taip pat ir šeši atkovoti kamuoliai. T.Jogėla pasižymėjo šešiais taškais.

Komentarai