Konkursas Kauno „Žalgirio“ puslapyje Facebook tinkle! 0

Dalyvaukite konkurse Kauno „Žalgirio“ oficialiame puslapyje Facebook tinkle – spėkite šios dienos rungtynių Kauno „Žalgiris“ – Maskvos CSKA baigtį ir laimėkite du bilietus į šeštadienio rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“ Kauno sporto halėje!

Kovo 10 dieną iki pat rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA pradžios (19.15 val.) Facebook socialiniame tinkle Kauno „Žalgirio“ oficialiame puslapyje specialiai tam sukurtoje temoje, komentarų skiltyje spėkite, kokiu skirtumu laimės (ar pralaimės) Kauno „Žalgiris“. Geriausias spėjikas ar spėjikė bus apdovanota(s) dviem bilietais į šeštadienį (03.13) Kauno sporto halėje vyksiančią dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“. Galios tik tie spėjimai, kurie bus įrašyti iki 19.15 val., o jei skirtumą atspėjusių žmonių bus daugiau nei vienas, laimingąjį lems burtai.

Kauno „Žalgirio“ oficialus puslapis Facebook tinkle buvo sukurtas 2009-ųjų liepą ir per šį trumpą laiką sulaukė jau daugiau nei 8000 gerbėjų. Lyginant su kitomis Eurolygos komandomis šiuo skaičiumi visgi atsiliekame nuo Madrido „Real“ (daugiau nei 11 000 gerbėjų), Atėnų „Panathinaikos“ (daugiau nei 12 000 gerbėjų), Tel Avivo „Maccabi“ (daugiau nei 21 000 gerbėjų) ir kt. Neabejojame, kad Lietuvoje krepšinis yra numeris „1“ ir „Žalgirio“ gerbėjų yra kur kas daugiau nei 8000. Laukiame prisijungiant ir pakviečiant savo draugus!

Komentarai