Bilietai į „Žalgirio“ šios savaitės rungtynes – už ypatingą kainą 0

Kauno „Žalgirio“ ekipa kviečia paskutines tris Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliaraus sezono namų rungtynes Kauno sporto halėje stebėti kartu ir ta proga siūlo įsigyti bilietus už išskirtinę kainą.

Kovo 22 d. žalgiriečiai namuose susitiks su Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Didžiosios taurės pusfinalininkais Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkais, po dvejų dienų rungtyniaus su šį sezoną stebinančiu Panevėžio „Techasu“, o namų rungtynių maratoną 26 d. užbaigs dvikova su Klaipėdos „Neptūnu“.

Bilietą į atskirą susitikimą galima įsigyti už 12, o ne 15 litų, kaip įprastai. Dar pigiau apsilankymas sporto halėje atsieis nusprendusiems išvysti visas tris rungtynes. Tokiu atveju vienas bilietas kainuos vos 8 litus. Didelės nuolaidos taikomos ir studentams, moksleiviams bei pensininkams. Pateikus atitinkamą dokumentą, šių kategorijų bilietas kainuos tik 5 litus.

Kaip įprasta, už ypatingą kainą susitikimus galės išvysti ir „Žalgirio“ Klubo nariai. Su narystę patvirtinančiu pažymėjimu bilietui bus taikoma 40 proc. nuolaida. Tradiciškai, kur kas pigiau rungtynėse galės apsilankyti ir ne mažiau nei 20 asmenų studentų, moksleivių ar pensininkų grupės, kurioms reikia nepamiršti užsiregistruoti „Žalgirio“ klubo ofise.

Bilietus jau dabar galite įsigyti visose bilietai.lt kasose ir „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje.

Komentarai