Nuo šiol „Žalgirio radijas“ girdimas ir Panevėžio apskrityje 0

Ketvirtąjį sezoną transliuojamas „Žalgirio radijas“ tampa prieinamas vis daugiau Lietuvos gyventojų. Nuo šiandien ši radijo laida, skirta visiems „Žalgirio“ ir krepšinio mėgėjams, bus girdima jau ir Panevėžio apskrities „Aukštaitijos radijo“ eteryje kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 valandos.

„Žalgirio radijo“, girdimo jau keturiose regioninėse radijo stotyse – TAU (102,9 FM) Kaune, „Saulės radijas“ (102,5 FM) Šiauliuose, Alytaus „FM99“ ir Panevėžio „Aukštaitijos radijas“ (106,9 FM), laidoje šiandien išgirsite Kauno „Žalgirio“ gynėjo Manto Kalniečio tiesioginius komentarus apie praėjusios savaitės žalgiriečių rungtynių maratoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir rytoj vyksiantį LKL mačą su Alytaus „Alytumi“.

Kaip ir kiekvieną pirmadienį „orų krepšinio“ aikštelėje prognozes pateiks klausytojų ypatingai pamėgta sinoptikė Mingailė, krepšinio mėgėjai bus kviečiami dalyvauti žaidimuose ir išgirsti karščiausias naujienas iš „Žalgirio“ stovyklos.

O kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val. „Žalgirio radijo“ laidoje jūsų laukia žaidėjų ir trenerių, krepšinio ekspertų komentarai, varžovų analizės, prognozės, žaidimai, prizai bei siurprizai!

Išgirsk, pajausk, pamilk, suprask krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai