„Žalgirio radijo“ laidos svečias – Tadas Klimavičius 0

Šį vakarą „Žalgirio radijo“ studijoje apsilankys Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Tadas Klimavičius. Antrąjį sezoną komandoje rungtyniaujantis žalgirietis nuo 17 val. atsakinės ne tik į laidos vedėjo, bet ir į visų Jūsų klausimus, kuriuos jam jau dabar galite pateikti šios naujienos komentarų skiltyje.

Stabilesnį žaidimą šiemet demonstruojantis T.Klimavičius greitai tapo vienu svarbiausių komandos ramsčių tiek puolime, tiek ir gynyboje. „Žalgirio radijuje“ neseniai lankęsis buvęs Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas šį krepšininką įvardino kaip bene geriausiai fiziškai pasiruošusį žaidėją komandoje.

Šiandien laidoje T.Klimavičius atvirai papasakos apie savo, kaip krepšininko, karjeros kelią ir neįgyvendintas bei jau pasiektas svajones. Puolėjas atsakys į pačius netikėčiausius vedėjo Karolio Tiškevičiaus ir Jūsų pateikiamus klausimus bei visos laidos metu tiesiogiai bendraus su laidos klausytojais.

Tad šiandien, 17.00-18.00 val., nepamirškite įsijungti „Žalgirio radijo“ (102,9 FM Kaune, „FM99“ Alytuje arba www.tau.lt).ir kartu pabendrauti su Kauno „Žalgirio“ lyderiu.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai