M.Brownas: „Geriausia gimtadienio dovana – jei žmona nuoga iššoktų iš torto” 0

Pačiame sezono įkarštyje ir prieš pat didžiausią pavasario šventę Velykas dar vienų gyvenimo metų slenkstį peržengs šmaikštusis žalgirietis Marcusas Brownas. Balandžio trečiąją gimtadienį švenčiantis krepšininkas dėmesio stoka nesiskundžia ir tikina, jog laimi bet kuriuo atveju – ar būdamas su kamuoliu, ar su šeima.

36-asis gimtadienis snaiperiui iš už Atlanto bus ypatingas, o ir dovana gali būti nemenka – pergalė prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ bei pirmoji vieta Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariajame sezone, kuri atkrintamosiose rungtynėse užtikrintų savo salės, šeštojo žaidėjo, pranašumą.

Nepaisant to, M.Brownas lieka ištikimas sau ir su tokia nuomone šmaikštaudamas rimtu veidu į SPORT1 televizijos kameras, nesutinka: „Pergalė yra džiaugsmas visai komandai, o man geriausia dovana būtų, jei nuoga žmona iššoktų iš gimtadienio torto!.“

Tačiau jau netrukus surimtėja: „Žinoma, reikia laimėti. Apie mano gimtadienį visi dažniausiai sužino kitą dieną, per Velykas. Man, kaip krikščioniui, tai svarbi diena ir šventė. Kadangi aš myliu krepšinį, visada laimiu. Gimtadienis su kamuoliu – gerai, su šeima – tikrai ne blogiau. Paskutinį kartą Velykas šeimyniškai teko švęsti gal prieš dešimt metų.“

„Tada dieną pradėdavome ėjimu į bažnyčią, grįžę pasimelsdavome, skaitydavome Bibliją, drauge pavalgydavome, daužydavome kiaušinius. Juos vėliau paslėpdavome įvairiose vietose ir vaikai su pintinėmis jų ieškodavo. Laimėdavo tas, kuris surinkdavo daugiausiai kiaušinių“, – prisiminimais su nostalgiška šypsena dalinosi krepšininkas.

Pokalbio pabaigoje „Žalgirio“ legionierius vėl pašmaikštauja: „Ne, per Velykas kiaušinių tikrai nevalgysiu, nes kai jų užvalgai, prasideda virškinimo problemos.“

Kauno „Žalgirio“ ekipos administracija, treneriai bei žaidėjai sveikina M.Browną su 36-uoju gimtadieniu ir linki neprarasti to optimizmo, kuriuo visada spinduliuoji. Linkime reikiamu metu ir toliau supurtyti komandos draugus bei savo patirtimi vesti komandą į dar skambesnes pergales.

Pilną M.Browno interviu apie jo gimtadienį ir Velykas – galėsite išvysite pirmadienį, balandžio 5 d., SPORT1 televizijos „Žinios+“ laidoje, rodomoje 19, 21, ir 23 val.

Komentarai