M.Pocius komentuos NCAA „Duke“ universiteto ekipos pusfinalio mačą (VIDEO) 0

Žalgirietis Martynas Pocius išbandys save naujame amplua. Jis šį sekmadienį SPORT1 televizijos eteryje komentuos savo buvusios komandos – NCAA „Duke“ universiteto ekipos – pirmąjį pusfinalio mačą, kuriame ji kovos su Vakarų Virdžinijos krepšininkais.

Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjas prisipažįsta, kad iki šiol JAV studentų komandai jaučia išskirtinius jausmus.

„Stebiu kiekvienas „Duke“ universiteto rungtynes, dažnai telefonu pasikalbu su buvusiais komandos draugais. Komentuoti susitikimą man bus nauja ir įdomi patirtis“, – pasakojo M.Pocius.

Jis tiki, kad „Duke“ universiteto krepšininkai, vedini jau 30 metų komandą treniruojančio stratego Mike‘o Krzyzewski, šiemet bus pajėgūs nukopti iki NCAA finalo. Trenerio „K“, kaip jis vadinamas JAV, ekipai praėjusį sezoną skaudų smūgį sudavė būtent Vakarų Virdžinijos komanda. Tuomet „Duke“ krepšininkai patyrė pralaimėjimą vieninteliame ir lemiamame mače jau antrojo etapo metu – 67:73.

Krepšinio ekspertai neabejoja, kad M.Krzyzewskio vyrai šįkart bus maksimaliai susikoncentravę dvikovai ir visomis išgalėmis sieks revanšo.

„Rungtynės turėtų būti iš tiesų labai atkaklios. Studijoje jas komentuoti kartu su M.Pociumi bus tikrai smagu“, – teigė SPORT1 televizijos komentatorius ir sporto laidų vedėjas Saulius Nalivaika.

„Duke“ ir Vakarų Virdžinijos komandų pusfinalio dvikovos transliacija per SPORT1 – šį sekmadienį, 19.30 val.

Komentarai