„Žalgirio radijo“ svečias – Gvidonas Markevičius 0

Kaip įprasta, kiekvienas trečiadienis „Žalgirio radijo“ klausytojams būna ypatingas, kadangi tai – rubrikos „Žalgiris.lt“ diena. Šiandien radijo studijoje viešės Kauno „Žalgirio“ treneris Gvidonas Markevičius, praėjusią savaitę vadovavęs „Žalgirio“ jaunimo komandai Ispanijoje vykusiame tarptautiniame krepšinio turnyre.

Savaitgalį iš Vilagarsijos miesto grįžęs strategas su „Žalgirio“ jaunimu turnyre iškovojo garbingą antrąją vietą. Jaunieji žalgiriečiai, kurių gretose rungtyniavo ir keli pagrindinės komandos žaidėjai: Šarūnas Vasiliauskas, Siim-Sander Vene ir neseniai į „Aisčius“ persikėlęs Žygimantas Janavičius, turnyro finale nusileido Belgrado FMP (Serbija) komandai rezultatu 67:78.

Laidos svečias G.Markevičius visos valandos metu atsakinės į Jums, mielieji klausytojai, labiausiai rūpimus klausimus apie šį turnyrą. O papasakoti tikrai yra ką. Ar žinojote, jog karšto temperamento serbai rungtynių metu „kibo į atlapus“ žalgiriečiams? Ar girdėjote, kaip mūsiškiams sekėsi „mini-konkursuose“: tritaškių metimų ir dėjimų į krepšį turnyruose? Visa tai ir dar daugiau mums papasakos šiemet į Kauną iš Vokietijos sugrįžęs buvęs „Žalgirio“ žaidėjas, o dabar vienas trenerių G.Markevičius.

Jau dabar užduokite klausimus laidos svečiui, aktyviai dalyvaukite diskusijoje, balsuokite sukurtoje apklausoje, o jos rezultatus ir įdomiausius klausimus visos laidos metu treneriui užduos „Žalgirio radijo“ balsas Justinas Liaudinskas.

Tad šiandien 17.00-18.00 val. nepamirškite įsijungti „Žalgirio radijo“ (102,9 FM Kaune, „FM99“ Alytuje arba www.tau.lt) ir kartu pabendrauti su Kauno „Žalgirio“ jaunimo ir pagrindinės komandos treneriu Gvidonu Markevičiumi!

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai