M.Pocius krepšinio kamuolio į komentatoriaus kedę nekeistų (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Martynas Pocius sekmadienį savo jėgas išmėgino visiškai naujame amplua – komentavime. Žalgirietis žiūrovams padėjo stebėti NCAA lygos pirmąjį pusfinalio mačą, kuriame jo buvusi ekipa „Duke“ universitetas susikovė su Vakarų Virdžinijos krepšininkais.

Kartu su SPORT1 komentatoriumi Sauliumi Nalivaika vienas „Žalgirio“ lyderių žiūrovams, nusprendusiems Velykų vakarą praleisti prie žydrųjų ekranų, dėstė žaidimo subtilybes bei atskleidė kai kurias „Duke“ ekipos paslaptis. Būtent M.Pociaus buvęs universitetas šventė pergalę, o pirmadienį triumfavo ir didžiajame NCAA finale.

Pats krepšininkas tikino, jog komentuoti rungtynes buvo įdomu, tačiau krepšinio kamuolio į komentatoriaus kedę tikrai nekeistų. „Tai buvo pirmoji tokia mano patirtis. Turiu pripažinti, jog buvo įdomu. Patiko ta kita atmosfera. Pamatai rungtynes iš visiškai kitokios perspektyvos. Vis tik gal geriau aikštelėje žaisčiau nei komentuočiau. Tai du skirtingi dalykai. Ant parketo viskas natūraliai. Tai, ką padarai, ir įvyksta, o čia reikia reaguoti į kitus, pasidalinti žiniomis“, – įspūdžiais dalinosi žalgirietis.

M.Pocius neslepia, sunkiausia buvo neparodyti sentimentų „Duke“ komandai: „Tai buvo sunkiausia, būti objektyviam, kai žaidžia tavo buvusi ekipa. Bet manau, jog visas procesas buvo įdomus. Turiu pripažinti, viskas buvo lengviau nei iš pradžių maniau. Iš vakaro ir ryte kiek jaudinausi, bet kai pradėjau kalbėti, nerimas dingo.“

Jau antradienį Martynas grįžo į savo senąjį amplua, kuriame jautėsi tikras padėties šeimininkas. Pirmose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ketvirtfinalio rungtynėse „Žalgiris“ sutriuškino „Rūdupį“ (89:54), o M.Pocius pelnė 23 taškus bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Komentarai